Ice-Watch telah menjadi penaja untuk banyak acara luar biasa di seluruh dunia seperti perlumbaan pelayaran Global Perancis pada 2016, Kejuaraan Formula Satu Abu Dhabi pada 2016, kejuaraan Polo Swiss pada 2016, jelajah Sukan Musim Sejuk Perancis pada 2014 dan banyak lagi!

Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian
Tarian pembukaan untuk mempersembahkan identiti sebenar Ice-Watch, konsep berwarna-warni dan berfokuskan fesyen. Krew tarian memakai koleksi generasi ICE dan t-shirt larian.

Sebagai sebahagian daripada inisiatif global, Di Malaysia satu-satunya acara larian dalam komuniti Global dan tahun ini, tahun ke-5 larian yang akan dianjurkan. Ice-Watch telah mentafsir semula reka bentuk asalnya dan model berharga yang diilhamkan oleh warna ekspres. Bersempena dengan buzz tahunan terbesar- “Ice-Watch Light Up the NIGHT Run 2022”, acara tahunan untuk mempromosikan gaya hidup lebih sihat dan meraikan identiti yang berwarna-warni, sporty dan moden untuk jenama itu!

ARTIKEL BERKAITAN: Fabrik Dan Mainan Warna Aksesori Menjadi Keutamaan Hijabi Untuk Aktif Bersukan

Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian

Acara larian jenama jam tangan Belgium yang berwarna-warni dan funky kembali menjadi tumpuan sekali lagi dan akan diadakan di IOI City Mall pada 3 Disember 2022 (untuk kali ke-3 berturut-turut) dengan pilihan sejauh 5km dan 10km. Malam untuk membawa keseronokan dan warna ke dalam hati pelari amatur dan gemar yang telah membuat kehadiran yang menonjol selepas larian tahun lepas.

Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian
Ucapan perasmian oleh En. Mirzan Meer, Pengarah dari Timezone.

“Walau apa pun umur atau kemampuan anda, ICE-WATCH Light Up the Night Run 2022’s 10KM dan 5KM adalah untuk menjadikan seluruh keluarga aktif, sambil berseronok dan meningkatkan kesedaran jenama dan kesihatan untuk kami. Sekali lagi berpeluang menjadi penaja utama, kami berbangga dengan sifat-sifat yang kami galakkan dalam diri pekerja kami sendiri dan dengan cara kami menjalankan perniagaan, had yang mencabar, komitmen terhadap visi jangka panjang dan melakukan perkara secara berbeza”, kata Mirzan Meer, Pengarah Zon Waktu Malaysia.

IKLAN
Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian
Dari kiri Datin Sri Zarida (Pengarah Eksekutif Kumpulan Habib), Chris Chong (Ketua Peruncitan, IOI Mall), Mirzan Meer, (Pengarah Timezone), (kanan) Hafiz Md Khas (Pengarah The Marathon Company), Dato Sri Meer Habib (Pengerusi Eksekutif Kumpulan Habib), Benz Azuri Malik (Pengarah Event The Marathon Company).

“Matlamatnya adalah untuk bukan sahaja membantu anak-anak muda mengembangkan jasmani mereka, tetapi juga untuk menyemai semangat persaingan, keazaman dan inspirasi dalam diri mereka iaitu semua ciri yang akan membantu mereka sepanjang hayat akademik dan pekerjaan mereka.” Ujarnya lagi.

“ICE-WATCH –Light Up the Night Run 2022’ diwujudkan untuk menyokong dan meningkatkan sukan larian dengan cara yang memberi kesan positif kepada rakyat dan masyarakat Malaysia.”

ARTIKEL BERKAITAN: Rekaan Yang Lebih Menyentuh Jiwa, Hadiah Bermakna Untuk Ibu Tersayang Bersama Pandora & Ice-Watch!

IKLAN

Katakan selamat tinggal kepada kesuraman ambien!

Generasi ICE merangkul semangat gembira dan keajaiban membiarkan fikiran anda melayang atau bahkan mengembara beribu-ribu kilometer jauhnya. Kotak persembahannya BeCubic yang ikonik, selaras dengan penutup memaparkan warna setiap jam tangan.

Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian

Sentiasa praktikal, kotak ini boleh digunakan semula menjadi kotak pelbagai guna; BeCubic «generasi baharu» mencerminkan kesediaan ICE-Watch yang semakin meningkat untuk membangunkan pendekatan yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar terhadap cabaran iklim semasa. Dimensi telah dibayangkan semula, bahagian tepi kini diperbuat daripada plastik kitar semula daripada sisa proses pembuatan industri plastik. Kurang plastik dan kurang pengangkutan, ICE-Watch selaras dengan ekonomi yang lebih bertanggungjawab.

IKLAN
Generasi Terbaharu Ice-Watch Membawa Keseronokan Dan Warna Dalam Larian
Generasi ICE, yang merupakan jam tangan rasmi untuk acara larian tahun ini!

Koleksi generasi ICE pada harga RM489 **Harga istimewa untuk pelari akan didedahkan pada Oktober 2022 Biru berkilat Hijau mencolok Kuning mencolok Jingga mencolok Merah jambu mencolok Putih selamanya Hitam selamanya

Koleksi untuk acara larian! Dapatkan koleksi baharu generasi ICE, palet kaya generasi ICE menyajikan koktel rona berani, tajam, buah-buahan dan mencolok. Untuk detik-detik yang lebih glamor, generasi ICE bersinar dalam warna hitam atau putih, diselingi dengan sentuhan yang jelas.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/M3rH5ajuvUA

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI