Kasih ibu sepanjang jalan, kasih anak sepanjang penggalan. Tiada apa yang dapat diungkapkan tentang kasih dan cinta seorang ibu. Besar luhur sayangnya seorang ibu itu umpama seluas lautan biru yang terdampar luas. Hilangnya kasih ibu, seperti hilangnya sebuah nikmat. Hilangnya doa seorang ibu, seperti hilangnya sebuah rahmat. 

Bersempena meraikan Hari Ibu bulan ini, hulurkan sebuah hadiah ikhlas dari hati bersama dengan PANDORA dan ICE-WATCH yang sememangnya menjadikan Hari Ibu lebih bermakna. 

Hadiah daripada hati bersama PANDORA

Kali ini, PANDORA hadir dengan koleksi simbol yang baru dalam setiap aspek rekaan produknya termasuklah cincin, rantai tangan dan juga subang. Simbol seakan-akan ‘unbreakable bonds’ itu diserikan dengan butiran berlian amat sesuai buat seorang ibu yang amat bermakna.

IKLAN

Bukan itu sahaja, malah PANDORA turut menghasilkan charms berbentuk hati khas untuk hari istimewa buat si ibu. Rekaannya yang lebih unik dan istimewa ini didatangi khas dengan tulisan cinta bersama dengan mesej bermakna untuk tatapan ibu setiap saat. 

Untuk menjadikan sambutan Hari Ibu lebih istimewa, rekaan khas cincin dan subang berbentuk hati bersama dengan kilauan batu berlian sebagai rekaan utama disulami dengan emas 14 karat seperti memahami definisi seorang ibu. Sparkling Round Halo Ring dan Sparkling Round Halo Stude Earrings bukan sekadar metafora cinta, malah seperti bukti mengikhlaskan hati memberi sayang kepada si ibu.

Promosi istimewa Hari Ibu bermula dari 25 April sehingga 8 April ini, miliki sebuah rekaan rantai tangan yang berharga RM 379 dengan setiap pembelian PANDORA sebanyak RM 688! 

IKLAN

Semarakkan cinta dengan ICE-WATCH!

ICE-WATCH hadir dengan rekaan jam yang lebih lembut konsepnya, sederhana, rona yang cukup tenang dan feminin, khas sebagai pemberian istimewa buat si ibu! Meraikan sambutan Hari Ibu dalam nada yang lebih elegan namun tidak sarat, produk jam terbaru dari ICE-WATCH ini amat sesuai untuk menyerikan lagi tarikh 8 Mei ini!

IKLAN

Mengetengahkan konsep feminin yang menggabungkan rona merah jambu lembut bersama dengan rona putih salju amat sempurna untuk menggambarkan sisi santun seorang ibu yang penyayang dan penuh kasih. Ditambah pula dengan perincian kilauan emas dan ros emas, menjadikan produk jam ini harus dimiliki bagi setiap ibu.

Rekaan corak flora juga antara kunci utama dalam penghasilan rekaan ini untuk menyerlahkan lagi definisi Hari Ibu. Biarkan ibumu merasai cinta dari kasihmu dengan jam tangan dari ICE-WATCH ini!

Memiliki empat rekaan berbeza, Heaven Sage, White Sage, Poppies Sage dan Lady Pink, kesemuanya didatangi khas dengan rekaan kecil dan medium. Harganya juga mampu milik! 

Jadi, usah buntu mencari pilihan terbaik untuk si ibu sempena Hari Ibu yang bakal tiba. PANDORA dan ICE-WATCH punya jawapan terbaik untuk insan yang bergelar ibu!

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI