Mungkin anda pandai bermain dengan berus solekan tetapi tidak pandai untuk menyelesaikan masalah kulit wajah dengan solekan. Jurusolek selebriti dan pemilik jenama Syedewacosmetics yang mempunyai seramai 307 ribu pengikut di laman sosial instagram.

Melalui aplikasi tiktok, Syed Dewa tidak lokek berkongsi tip-tip solekan malah segala pertanyaan warga maya dijawab dengan penuh pengetahuan. Tertarik dengan topik yang di bualkan, hijabista kongsi masalah yang sering hijabi hadapi apabila memulakan solekan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syedewa (@syedewa)

Menata rias pelbagai jenis kulit dan rona warna wajah, Syed Dewa mempunyai bakat yang sering dikagumi oleh pelanggannya. Malah selebriti yang ditatarias terlalu sempurna dengan solekan, seolah ada magis dengan setiap sentuhannya. Bakat yang dianugerah olehNya dikongsi bersama pengikut agar mereka mendapat manfaat setiap perkongsiannya

Foundation masalah utama asas solekan jika….

Syed Dewa Kongsi Tip Solekan Semuanya Tentang Foundation Dan Cara Tutup Pori Seluas Alam

Solekan yang menarik dan sempurna bukanlah bergantung pada mainan pallet warna, bahkan yang memainkan peranan penting adalah asas solekan itu sendiri. Foundation yang tepat pasti menghasilkan solekan yang menarik. Hijabistan himpunkan kongsi tip dari jurusolek ini untuk anda yang sering mempunyai masalah mengaplikasikan asas solekan.

1. Muka makin gelap selepas apply foundation
@syedewa7Reply to @innervoice2499♬ original sound – Syedewa

IKLAN
2. Boleh atau tidak guna foundation cerah satu kod dari kulit wajah
@syedewa7Reply to @syuhadahmnwr ##makeuptips ##makeupsharing ##tipsmakeup ##foundation♬ original sound – Syedewa

3. Foundation tak melekat kat muka..
@syedewa7Reply to @hiddensity♬ original sound – Syedewa

4. Foundation pecah bawah hidung
@syedewa7Reply to @shuelofaaa♬ original sound – Syedewa

IKLAN
5. Foundation bercapuk
@syedewa7Reply to @nina.jfar♬ original sound – Syedewa

5. Foundation nak sapu atau dab..dab
@syedewa7Reply to @ayunuar Dabbing VS Sapu♬ original sound – Syedewa

6. Tip mekap untuk pori yang seluas alam
@syedewa7Reply to @frappucinomayo ada soalan lain? Let me know and i try to help! Like skit ❤️♬ original sound – Syedewa

Semoga segala tip yang dikongsi Syed Dewa memberi manfaat pada anda, untuk tip solekan yang lain anda boleh ikuti laman sosial Syed Dewa di tiktok dan instagram.

IKLAN

 

Bulan ini, Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee  dan Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shopee

Syed Dewa Kongsi Tip Solekan Semuanya Tentang Foundation Dan Cara Tutup Pori Seluas Alam