Penyanyi bersuara nyaring dan merdu ini bukanlah nama yang biasa dalam gelanggang dunia hiburan negara kita. Pelantun lagu Sepi dan Sumpah ini sudah memiliki legasi besar yang kian utuh dalam industri hiburan Malaysia. Aina Abdul, seorang artis yang berkebolehan dalam menyanyi serta mencipta lagu yang pastinya akan memberi kepuasan kepada pendengar.

Team Hijabista tertarik dengan gaya fesyen Aina Abdul yang semakin lama, semakin berani menampilkan gaya yang berbeza dan unik! Lincah dalam bermainan dengan warna, corak dan siluet yang berbeza, stail Aina Abdul kini menjadi salah satu stail selebriti Malaysia yang menjadi ikutan terutamanya kepada para hijabis di luar sana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Aina tidak kekok dan amat berani bermain dengan warna. Ini yang menjadikan kunci gayanya lebih menonjol dan kelihatan ‘luarbiasa’ dalam keseluruhan gayanya! Bukan itu sahaja, padanan kebarung warna merah dengan selndang ungu memberi impak ‘bold’ dan klasik apabila dikenakan bersama kain batik sarung. Bukan semua orang berani untuk menggayakan stail seperti ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Mengekalkan konsep ‘less is more’, Aina bijak dalam memilih padanan warna yang amat sesuai untuk menutup kemontelan tubuh badannya. Biarpun nampak sedikit ‘extra’, namun ia bukanlah alasan untuk Aina tampil bosan di Aidilfitri tahun ini.

IKLAN

Artikel berkaitan: Sering Di Kecam Gayakan Busana ‘Luar Biasa’, Kini Netizen Puji Penampilan Aina Abdul – “Cantiknya Outfit!”

Apa yang menariknya, Aina seakan sudah memahami apa yang terbaik untuk dirinya. Kita juga sudah sedia maklum bahawa Aina gemarkan rekaan yang unik. Namun, keunikan pada rekaan kurung Aina ini langsung tidak menampakkan kegagalan Aina dalam menonjolkan cintanya pada dunia fesyen. Apa-apapun, Aina Abdul ialah seorang yang berani! Permainan warna yang bijak antara kunci dalam penggayaan Aina Abdul.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Gaya manis dari Aina ini sememangnya layak digelar pemenang dengan segala perincian dari gaya hijab sehinggalah kepada pemilihan warna pink senada, semuanya ‘perfect’! Pemilihn warna merah jambu lembut ini cukup menjadikan Aina seorang wanita yang comel dan manja! Maka, persoalan bentuk tubuh badan bukanlah alasan untuk kamu menciptakan gaya yang terbaru di Aidilfitri nanti.

IKLAN

Sumber gambar: Instagram Aina Abdul

Artikel berkaitan: Penampilan ‘Gorgeous’ Aina Abdul Di Set MeleTOP Pukau Netizen

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI