Seperti yang ketahui, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza ingin menambah cahaya mata. Kebelakangan ini ramai yang memperkatakan tentang bayangan yang penyanyi terkenal ini sedang berbadan dua. Buktinya melalui baby bump yang kelihatan dalam gambar beliau yang dikongsi dilaman sosial miliknya.

Akhirnya tanggal 1 Disember 2020, Datuk Siti Nurhaliza telah mengumumkan bahawa beliau sedang hamil anak kedua. Usia kandungan sudah mencecah empat bulan.

Berikut perkongsian Datuk Siti Nurhaliza di laman Instagramnya.

Alhamdulillah. Hari ini 1 Disember 2020, saya dan suami membuat pengumuman rasmi mengenai kehamilan saya yang sudah pun berusia 4 bulan.

IKLAN

Tiada niat untuk berdiam diri selama beberapa bulan ini namun saya dan suami berfikir, apabila tiba waktu yang sesuai, kami tetap akan berkongsi berita ini dengan semua, terutamanya keluarga, saudara mara, sahabat handai, para peminat dan sesiapa sahaja yang mengenali kami.

Saya memohon doa kalian supaya saya dan bayi di dalam kandungan diberikan kesihatan, dipermudahkan hari-hari saya ke depan ini sehinggalah saat melahirkan nanti.

IKLAN

Terima kasih sekali lagi kepada kalian yang sangat memahami dan tidak putus mendoakan saya selama ini. Saya amat bersyukur di atas kurniaan Allah ini, anugerah yang sangat berharga kerana saya diberi peluang untuk hamil selepas Siti Aafiyah berusia dua tahun lebih.

IKLAN

Alhamdulillah. Terima kasih semua dan doakan saya ya!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Sumber kredit: CTDK