TikTok ialah salah satu tempat terbaik untuk menemui formula baharu. Anda tidak akan kehabisan video untuk ditonton, apatah lagi percubaan yang benar-benar menunjukkan kepada anda bagaimana ia kelihatan dan sama ada ia kekal sepanjang hari.

Anda pasti terpaku pada satu hantaran TikToker ini, @katiehub.org. Terkenal dengan koleksi maskara dan cadangannya yang banyak dan apatah lagi bulu matanya. Benar-benar buat kita terpaku!

ARTIKEL BERKAITAN: Padanan Maskara Yang Sempurna Mengikut Jenis Bulu Mata Anda. Baru On Point!

@katiehub.org wow. i’m speechless. yay!! #fyp #mascara #viral ♬ Awkward Silence – The Elevator Music Jazz Trio

Salah satu video yang ditemui di aplikasi tiktok baru-baru ini, memanggil anda mencari maskara ini, sebaik sahaja saya selesai menonton video itu. @katiehub.org berkongsi dengan penonton bahawa Maybelline membuat maskara seperti “sambungan bulu mata segera,”. Ya, Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara.

Selepas satu lapisan maskara, bulu mata @katiehub.org adalah segala-galanya yang anda inginkan, panjang, lentik, terangkat dan jelas. Dan ia bukan hanya kerana dia sudah mempunyai bulu mata semula jadi yang menakjubkan. Produk ini telah memperoleh penarafan keseluruhan 4.3 bintang di Amazon, dengan banyak pengulas mengatakan perkara yang sama. Malangnya produk ini tiada di pasaran Malaysia.

IKLAN

BELI DI SINI: SHOPEE“Bagai Sambungan Bulu Mata Segera..” Maskara Dari Drugstore Ini Buat Ramai Yang Kagum. Laku Keras!

Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara

Maskara pertama Maybelline dengan sambungan gentian boleh diukur 4mm memberikan bulu mata yang lebih panjang secara dramatik. Formula Pengedap jelas meregangkan dan mengelak gentian pada bulu mata dengan selamat tanpa putus atau mengelupas. Berus Fiber-Fix mempunyai enam titik sentuhan berbeza dengan setiap sebatan untuk penempatan gentian yang optimum. Diuji oleh Pakar oftalmologi dan sesuai untuk pemakai kanta sentuh.

ARTIKEL BERKAITAN: Salah Teknik Guna Maskara Buat Solekan Tidak Sempurna, Lakukan Tip Ringkas Ini Sebagai Solusi Terbaik!

Ulasan terbaik dari pengguna

“Selepas mempunyai sambungan bulu mata selama berbulan-bulan, saya memutuskan bulu mata saya memerlukan rehat. Kemudian saya sedang mencari maskara yang setanding dengan apa yang kelihatan seperti sambungan bulu mata. Selepas mencuba sedozen yang berkadar tinggi, inilah yang terbaik,” jelas seorang pembeli. “Ia tidak bergumpal; bulu mata saya sangat panjang dengan ini!”

IKLAN

“Bagai Sambungan Bulu Mata Segera..” Maskara Dari Drugstore Ini Buat Ramai Yang Kagum. Laku Keras!

“Anda mungkin belum mempunyai maskara ini, mempunyai 4 milimeter gentian sambungan bulu mata dan berus Fiber-Fix yang menyalut setiap bulu mata dengan gentian dengan lancar. Ciri yang menonjol ini menjadikannya sukar untuk ditentang, terutamanya apabila ia berharga tidak lebih RM43.”

“Formulanya juga tidak bergumpal atau mengelupas, jadi anda tidak perlu risau tentang mendapat mata rakun sejurus selepas anda menggunakan maskara.”

Untuk mendapatkan bulu mata yang paling dramatik, sikat produk melalui \ bulu mata anda dari akar ke hujung. Anda tidak perlu menyapunya terlalu banyak; cukup dengan beberapa sapuan. Pastikan anda menggunakan lapisan demi lapisan, dan bukannya membiarkannya kering, supaya anda mendapat rupa yang paling besar dan panjang.

IKLAN

“Bagai Sambungan Bulu Mata Segera..” Maskara Dari Drugstore Ini Buat Ramai Yang Kagum. Laku Keras!

“Ini adalah maskara terbaik yang pernah saya gunakan. Orang bertanya kepada saya sama ada saya memakai bulu mata palsu semasa memakai maskara ini. Ia mudah digunakan dan tidak mengelupas,” kata pengulas lain.

“Maskara ini sangat bagus! Ia benar-benar memanjangkan bulu mata dan merupakan pengganti yang baik untuk bulu mata palsu!” tulis pembeli lain. Tersedia dalam kedua-dua formula boleh basuh dan kalis air, Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara adalah salah satu yang anda tidak mahu ketinggalan.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/3kO7TQcN4a4

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI