Ikon fesyen yang sering menjadi tarikan hijabis di luar sana walaupun dikritik tetapi tetap kental. Figura seni mempunyai perancangan yang teliti dalam menyusun masa hadapan beliau.

Neelofa melangkah ke satu arah yang tak terjangka oleh kita, berkongsi dengan peminat kerjasama bersama aplikasi Muslim Pro, Makna By Lofa sahamnya untuk akhirat.

Ramai selebriti mempunyai bakat versatil berlakon, mengacara, menyanyi dan sebagainya. Bagi Neelofa biarlah suaranya didengar untul manfaat semua.

Makna By Lofa merupakan sebuah laman khas dalam aplikasi Muslim Pro yang menampilkan suaranya sebagai medium bacaan maksud bahasa Melayu bagi ayat-ayat al-Quran.

IKLAN

“Sebelum ini, semasa membaca al-Quran, saya akan membuka buku yang berlainan untuk mencari maksud ayat. Namun, kebanyakan buku yang saya ada ditulis dalam bahasa Inggeris.

“Jadi, inisiatif untuk mewujudkan Makna By Lofa menerusi aplikasi Muslim Pro adalah disebabkan kekurangan maksud ayat-ayat al-Quran yang ditulis dalam bahasa Melayu,” katanya.

Sebagai permulaan, Makna By Lofa akan menerbitkan audio berbentuk suara Neelofa yang membacakan maksud ayat-ayat al-Quran dalam Juzuk 30 atau Juzuk Ammar.

IKLAN

“Bacaan maksud surah-surah Juzuk Ammar merupakan fasa pertama Makna By Lofa.

“Insya-Allah, selepas ini, kita akan hadir dengan fasa kedua dan ketiga iaitu bacaan maksud surah-surah terpilih serta bacaan seluruh ayat al-Quran,” kongsi Lofa lagi.

IKLAN

Neelofa kini sedang menjalankan ibadah Haji kali ke 2 bersama kaum keluargaya ibu dan dua adik lelakinya berkongsi video rakaman dari atuknya di mana selepas wukuf hujan turun dengan lebatnya.

Setelah menghadapi kesukaran visa tidak diluluskan sebelum berlepas ke tanah suci, ramai peminat setia mendoakan segala urusan ibadah Neelofa dipermudahkan dan diberi Haji yang mabrur.

Koleksi terbaharu Nealofa Hijab

Ternyata selebriti yang berasal dari Kelantan ini mempunyai pengikut setia yang selalu menyokong setiap usaha beliau.

Sweet Shirt dari Lofa Brand

Selain projek terbaharu bersama Aplikasi Muslim Pro, Neelofa juga telah melancarkan Lofa Brand dan koleksi terbaharu Nealofa Hijab, back to black.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI