Keselesaan dan kemampanan dalam ciri inovatif terbaharunya dalam penambahan terbaru, koleksi ini pasti ramai yang menarik untuk memilikinya. Inilah padanan selesa untuk lakukan pelbagai aktiviti.

Takrifan semula kemudahan yang penting ini dititikberatkan lagi dalam reka bentuk Geox Spring/Summer 2023, mengatasi tandatangan teras terkenal jenama ini iaitu kebolehnafasan, kalis air dan peraturan termo ke tahap baharu yang lain.

Kejayaan ini adalah seiring, dan meneruskan usaha Geox yang tidak berbelah bahagi, untuk mencapai rasa keselesaan bagi pemakai jenama ini, sesuai dengan pelbagai keadaan, persekitaran dan komuniti secara amnya.

Pilihan si jejaka

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Koleksi Spherica menghadirkan satu lagi kejayaan dengan novel pertama dalam kesan kusyen tapak tengah yang dipertingkatkan dan kelenturan dalam tambahan terbarunya, manakala rangkaian Spherica Actif menampilkan bahagian atas rajutan dalam palet monokrom dan dua tona warna berani seperti putih, hitam, biru , merah dan kuning berpasir.

Tidak dinafikan kaki bernafas dan kalis air, tapak Spherica yang berprestasi tinggi adalah sama untuk kasut sukan gaya kasut larian dalam suede dan bahagian atas fabrik berinfleksi vintaj.

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Bagi mereka yang menggemari versi rajutan klasik, anda akan gembira mengetahui bahawa ia kembali dengan palet baharu versi tunggal atau tonal yang berbeza dengan tapak putih.

Peminat kulit yang selesa

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

IKLAN

Penduduk kota atau pelancong yang suka kekal aktif dengan berjalan kaki untuk berjalan kaki yang lebih sihat selepas waktu senggang atau membeli-belah hujung minggu boleh memilih kasut dengan suede atau kulit anak lembu di mana tapak luarnya sangat fleksibel dan ringan.

Si pengembara mungkin lebih suka memilih kasut dengan tapak +Grip kerana Geox menyediakan kapasiti untuk melepaskan cengkaman yang melampau namun memberikan keselesaan yang hebat di bahagian bawah kaki kerana alas kaki yang berkusyen. Ini boleh didapati dalam potongan klasik yang lembut sama ada brogue hitam atau coklat gelap dalam kulit anak lembu biasa atau suede.

Untuk keselesaan Si Dia

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Koleksi Musim Bunga-Musim Panas Geox untuk wanita muncul dengan aura semangat dan keceriaan gaya Itali. Penuh dengan tenaga positif dan dinamisme yang sinonim dengan wanita alaf milenium yang aktif, berdikari, pintar dan ingin tahu, estetika yang bersemangat ini bergema dalam kedua-dua gaya formal mengikut trend dan pelbagai reka bentuk sporty kasual yang pelbagai.

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

IKLAN

Setiap bahagian tunggal dan membuat bersinar dalam warna feminin tepu semula jadi dengan aksen berseri-seri terang, disokong oleh kecemerlangan berteknologi tinggi cirinya yang memberikan kebolehnafasan, pengawalan suhu dan kalis air.

Menjadikan kehadiran debutan terbarunya sebagai tambahan terbaharu kepada keluarga arus perdana Spherica ialah Spherica Actif, koleksi yang cergas dan tangkas dengan rasa bertenaga yang jelas.

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Belle of the arena ini didatangkan lengkap dengan penemuan inovatif terbaru kalis air tapak bernafas dengan kesan kusyen dan deria lantunan superlatif. Bahagian atas berteknologi tinggi rajutan dan perincian kulit yang menarik menampilkan garisan yang bersih.

Pilihlah daripada palet tebal berwarna putih, hitam, merah atau oren aprikot dan letakkan pek berkuasa ini untuk diuji. Musim ini Spherica juga didatangkan dalam pelbagai jenis tapak cawan dan sandal gaya luar yang dihiasi dengan kristal berkilauan bersama kasut sukan yang diselitkan dengan tampalan pesona retro daripada kulit dan suede.

IKLAN

Kembalikan nostalgia

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Menyertai trend nostalgia tahun 90-an, topang kasut fesyen Geox memikat dalam pilihan sandal, flat balet, kasut gelanggang dan loafer yang tersedia dalam palet neutral warna bogel dan pastel dengan kilauan emas dan hitam untuk ensembel malam yang memancarkan keanggunan bersahaja untuk sebarang majlis.

Gancu asimetri dalam logam berkilauan, corak berkuitif lembut yang diselingi oleh bongkah terangkat, tumit kitten atau tumit melengkung sedikit pada gaya suede dua tona semuanya menyemburkan suasana glam yang lembut.

Loafers dan sandal serba baharu dibuat daripada suede monokrom dalam palet neutral, disandarkan pada baji Spherica yang dikurniakan sistem kusyen yang meluas ke seluruh tunggal.

Keselesaan Setiap Langkah, Padanan Selesa Untuk Lakukan Pelbagai Aktiviti

Begitu juga, nuansa serupa muncul pada estetika monokrom dari pelbagai gaya yang ditetapkan pada tapak kaki seperti loafers, but buku lali dan sandal rata. Loafers gaya pemandu di atas + Tapak cengkam memberikan tahap keselesaan yang luar biasa, cengkaman yang luar biasa dan pijakan yang mantap di atas tanah basah dengan kebolehnafasan dan kalis air khas Geox.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/WgShFZC4X6o

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI