Jenama kecantikan halal terkemuka, Wardah baru-baru ini memperkenalkan kempen Ramadan ‘Teruskan Langkah Baikmu’ bagi menghayati semangat Ramadan.

Kempen ini bertujuan memberikan inspirasi kepada individu untuk membuat perubahan positif dalam kehidupan mereka.

Wardah mengumumkan Minggu Sains Kecantikan Wardah di Blue Atrium, Sunway Pyramid bermula bermula pada 19 hingga 24 Mac 2024.

Pengunjung boleh mencuba sendiri aktiviti menarik dan interaktif yang disokong oleh sains dalam usaha meningkatkan keyakinan diri, mendedahkan kecantikan dalaman dan pertumbuhan peribadi.

Pengunjung boleh merasai sendiri pengalaman gabungan sains, kecantikan dan penjagaan diri.

Bermula dengan stesen pemeriksaan kulit bagi memahami jenis kulit diikuti pemeriksaan UV bagi menilai kerosakan matahari dan mendapatkan nasihat secara langsung.

Seterusnya pengunjung boleh mencuba pemeriksaan kelembapan kulit bagi menentukan tahap penghidratan, dan singgah ke bar tekstur untuk meneroka tekstur penjagaan kulit yang berbeza.

 

IKLAN

Di Stesen Warna pula, pengunjung boleh mencuba Analisis Penjagaan Peribadi bagi mengetahui warna bermusim dan rona unik terbaik.

Pengunjung dapat mengetahui warna yang tepat bagi menyerlahkan kecantikan semula jadi dan belajar cara mencipta gaya yang sesuai.

Selain itu, pengunjung juga boleh melibatkan diri dalam Stesen Refleksi yang dibuat khas untuk menggalakkan sesi kaji diri dan fikir sejenak.

Stesen-stesen ini menyediakan persekitaran yang tenang untuk peserta melihat pertumbuhan peribadi serta menerima kualiti unik diri sendiri.

“Kami teruja untuk meraikan pelancaran kempen inspirasi ini yang merangkumi semangat Ramadan. Bulan mulia ini adalah masa untuk kita menjadi lebih baik.

“Justeru, kami melancarkan kempen Teruskan Langkah Baikmu,” tutur Karina Anindita selaku Ketua Pemasaran Antarabangsa Paragon.

IKLAN
Ketua Pemasaran Antarabangsa Paragon, Karina Anindita (kiri).

Para pengunjung turut berpeluang menikmati promosi dan diskaun istimewa bagi produk Wardah serta menerima pemberian percuma dan hadiah eksklusif.

Kerjasama istimewa dengan jenama tudung tempatan, HariRose turut disediakan di Minggu Sains Kecantikan Wardah.

Koleksi khas perayaan Harirose x Wardah dilancarkan. Pengunjung berpeluang menjadi yang terawal bagi mendapatkan koleksi ini berserta kotak istimewa dan aksesori hijab.

Aktiviti-Aktivti Dalam Kempen ‘Teruskan Langkah Baikmu’ 

1. Ekspedisi tanggungjawab sosial korporat (CSR) ke Baling, Kedah, dengan jenama Kahf. Satu pasukan seramai 30 orang bertolak dari Kuala Lumpur pada 14 Mac dengan membawa barangan runcit bernilai RM30,000 ke dua buah kampung untuk diberikan kepada lebih 1,750 keluarga kurang bernasib baik.

2. Minggu Sains Kecantikan Wardah di Sunway Pyramid pada 19 hingga 25 Mac akan memaparkan produk kecantikan yang disokong oleh sains, bengkel penjagaan kulit dan demonstrasi solekan.

IKLAN

3. Majlis Iftar Ala Madinah di Karangkraf dari 25 hingga 29 Mac bertujuan untuk memberikan juadah kepada seramai 8,000 – 10,000 warga Shah Alam dalam tempoh 5 hari.

4. Wardah juga bakal membuat tayangan perdana rancangan bual bicara khas Heart to Heart bersama duta jenama Dayah Bakar dan tiga penceramah jemputan iaitu Sharifah Rose, Vivy Yusof dan Aisyah Hijannah.

5. Filem pendek pertama Wardah berjudul ‘Surat Untuk Seri’ mengisahkan tentang ‘Teruskan Langkah Baikmu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hijabista, KL MY (@hijabistamag)

Raikan Semangat Ramadan & Kekal Positif 

Jangan lepaskan tawaran istimewa Wardah sepanjang Minggu Sains Kecantikan bermula pada 19 hingga 24 Mac ini!

Nikmati diskaun sehingga 20% untuk produk penjagaan kulit, diskaun sehingga 30% untuk kosmetik, dan rebat segera RM10 dengan setiap pembelian bernilai RM80.

Selain itu, terima hadiah percuma dengan pembelian minimum RM100. Tambah baik rutin kecantikan anda dengan Wardah dan berjimat lebih banyak pada Ramadan kali ini!

Untuk maklumat lanjut, layari https://wardahbeauty.com/ atau Instagram @wardahbeauty_my dan Facebook @wardahbeauty.my

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI