Pasangan instafamous yang juga usahawan berjaya iaitu Syafiqah Aina dan suami, Hafiz Mahamad memang sentiasa mencuri tumpuan ramai di media sosial.

Bukan hanya dikenali sebagai pasangan yang sama cantik sama padan, sebagai ahli perniagaan mereka juga pandai menghargai staf-staf mereka dengan memberikan ganjaran atas usaha yang dilakukan mereka selama ini buat syarikat.

Jelas Syafiqah Aina atau lebih mesra dipanggil Aina di laman instagramnya, dia tergerak hati untuk memberikan beg tangan buat semua stafnya selepas mendapat tahu beg tersebut merupakan beg idaman salah seorang stafnya.

“Haritu one of my Management Team letak dekat Wallpaper gambar Handbag Charles & Keith as wishlist dia. Then team mate yang lain share duit untuk hadiahkan handbag tu diam diam pada dia.

“I’m so happy to see that! Terus tergerak hati & Aina cerita dekat Hafiz, Aina nak hadiahkan yang lain jugak benda yang sama. Hafiz cakap okay, jom nanti kita keluar cari handbag untuk diorang!

IKLAN

“Aina paling syukur bila dari awal dulu staff biasakan baca al Waqiah setiap pagi dekat office untuk jaga keberkatan rezeki tu.

“Diorang sangat bahagia & Aina tahu bahagia bukan sebab mengharapkan hadiah dari Aina & Hafiz. Tapi sebab syukur surrounded & berada dalam family AINAA. And so do I!

“To all Customers, Usahawan @ainaabeautyofficial (Agents/Stokists) & Followers. Video ni Aina share untuk you guys tahu, nila hasil dari support semua. AINAA akan share & happykan seramai yg mungkin

“Hopefully you guys pun happy! 🤍,” tulis Aina,26, di laman sosialnya.

View this post on Instagram

. Haritu one of my Management Team letak dekat Wallpaper gambar Handbag Charles & Keith as wishlist dia. Then team mate yang lain share duit untuk hadiahkan handbag tu diam diam pada dia. I'm so happy to see that! Terus tergerak hati & Aina cerita dekat Hafiz, Aina nak hadiahkan yang lain jugak benda yang sama. Hafiz cakap okay, jom nanti kita keluar cari handbag untuk diorang! Aina paling syukur bila dari awal dulu staff biasakan baca al Waqiah setiap pagi dekat office untuk jaga keberkatan rezeki tu Diorang sangat bahagia & Aina tahu bahagia bukan sebab mengharapkan hadiah dari Aina & Hafiz. Tapi sebab syukur surrounded & berada dalam family AINAA. And so do I! To all Customers, Usahawan @ainaabeautyofficial (Agents/Stokists) & Followers. Video ni Aina share untuk you guys tahu, nila hasil dari support semua. AINAA akan share & happykan seramai yg mungkin Hopefully you guys pun happy! 🤍

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

Sementara itu, netizen juga memenuhi ruang komen laman sosialnya dengan ucapan terharu kerana tersentuh dengan tindakan dan cara Aina melayan stafnya serta mendoakan agar dia dan suami terus berjaya dalam perniagaan yang diceburi.

Untungnya staf-staf mereka dapat majikan sebaik Aina dan Hafiz! Seronok betul tengok pasangan ini sebab muda-muda lagi sudah berjaya dalam dunia perniagaan.

Best rasanya bila kita dapat pasangan yang sama-sama punya visi atau ‘goals’ dalam hidup. Moga anak muda yang lain juga turut terinspirasi dengan kejayaan mereka ini. InsyaAllah.