Yana Samsudin selamat melahirkan anak kedua yang merupakan bayi perempuan. Berita gembira itu dikongsikan Yana atau nama penuhnya Norliana Samsudin, 36, menerusi satu posting di Instagramnya dengan memaparkan wajah comel bayi perempuannya itu.

Selepas menanti hampir empat tahun untuk mendapatkan zuriat kedua, impian Yana Samsudin dan Fadzil Zahari untuk menambah zuriat menjadi kenyataan. Yana dan Fadzil sudah pun memiliki seorang anak sulung lelaki iaitu Aisy Mateen yang kini berusia empat tahun.

 Berikut perkongsian Yana di laman Instagramnya:

Assalam korang… alhamdulillah ABC dah selamat lahirkan baby gaming & its a girl…

Thanks semua yang sudi doakan yana & baby selamat dilahirkan…semuanya telah dipermudahkan..

Thanks juga buat Dr Norliza Pakar Gynae KPJ Batu Pahat & all the team.. servis yang baik dan selesa buat kami sekeluarga… bersalin di sini siap dapat hadiah carseat & gubahan bunga buah buahan utk Merdeka hingga Dec hujung tahun.

IKLAN

Alhamdulillah sekali lagi yana doakan buat ibu ibu yang masih menanti untuk pregnant baby pertama & seterusnya dipermudahkan oleh Allah SWT…
Yana akan bercuti lebih kurang 2bulan dari event, shooting & game streaming,

#EnKetuaRumah @fadzilzahari & @aisymateen akan teruskan stream, support la dia, dia pun kelakar jugak sebenarnya huhu…

 

View this post on Instagram

 

Assalam korang… alhamdulillah ABC dah selamat lahirkan baby gaming 🤣 & its a girl….👧🏻 Thanks semua yang sudi doakan yana & baby selamat dilahirkan…semuanya telah dipermudahkan.. Thanks juga buat Dr Norliza Pakar Gynae KPJ Batu Pahat & all the team.. servis yang baik dan selesa buat kami sekeluarga… bersalin di sini siap dapat hadiah carseat & gubahan bunga buah buahan 😀 utk Merdeka hingga Dec hujung tahun. Alhamdulillah sekali lagi yana doakan buat ibu ibu yang masih menanti untuk pregnant baby pertama & seterusnya dipermudahkan oleh Allah SWT… Yana akan bercuti lebih kurang 2bulan dari event, shooting & game streaming, #EnKetuaRumah @fadzilzahari & @aisymateen akan teruskan stream🎮, support la dia, dia pun kelakar jugak sebenarnya huhu… @egg_network @facebookgaming @prokuyastudios @ysxesport

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Posting Yana sebelum ini:

IKLAN

Assalamualaikum… good morning semua… doakan korang semua sihat & happy selalu…🤗
Andai ada salah kata atau terguris perasaan korang selama ni, yana nak mohon maaf..🙏🏻
Sikit masa lagi yana dah nak bersalin.

Thanks #EnKetuaRumah @fadzilzahari & abang @aisymateen teman & bantu mommy selama ini dan hingga saat ni.

Dalam pada itu, Fadzil Zahari turut berkongsi gembira dengan netizen, juga di laman Instagramnya.

IKLAN

Tulisnya: Assalam semua… alhamdulillah @yanasamsudin dah selamat lahirkan baby girl…
syukur pada Allah segala urusan dimudahkan…

Terima kasih semua yang sudi mendoakan…hanya Allah yang akan balas jasa hangpa semua…
@aisymateen posing abang abang dengan @ysxesport nyaaaa….

 

Sumber kredit: Instagram Yana Samsudin dan Instagram Fadzhil Zahari