Sejak kebelakangan ini cuaca di Malaysia agak tidak menentu ada kalanya ia panas yang teramat dan juga sejuk di waktu malam. Kulit kita pun akan mula mengering dan tidak berada dalam keadaan yang stabil!

Sis! Kami tahu cara untuk kekalkan melembapkan kulit anda dengan mudah tanpa perlu memakai produk yang terlalu banyak! Hanya gunakan losyen ini dan anda pasti dapat kekalkan kelembapan pada kulit yang sempurna!

Losyen pelembap semula jadi lain dari kebiasaan!

Menjaga kelembapan kulit tidak kira cuaca panas mahupun sejuk adalah sangat penting. Jika anda tidak mula untuk menjaga kelembapan kulit sudah tentu anda akan alami masalah seperti kulit menggelupas, jerawat, pori-pori yang besar, bintik-bintik hitam, dan juga kulit yang kusam.

ARTIKEL BERKAITAN: 95 Peratus Kesan Jerawat Hilang Dengan Set Pemutih Premium Hada Labo Hanya Dalam 14 hari

Jadi ia sangat penting untuk anda kekalkan pelembapan pada kulit supaya anda dapat menghindari masalah-masalah yang anda tidak ingini itu. Tak tahu macam mana nak mula menjaga kelembapan kulit? Jangan risau, kami ada satu produk yang khas buat anda!

IKLAN

Hada Labo Hydrating Lotion adalah produk yang bagus untuk anda mula menjaga kelembapan kulit! Kenapa kami syorkan produk ini? Sudah tentu kerana losyen pelembap Hada Labo ini sangat bagus dalam menjaga kelembapan kerana ia baru dinaik taraf kini mengandungi 5 HA yang sebelumnya ialah 4 HA.

Kenapa kandungan HA atau nama penuhnya Hyaluronic Acid, ini sangat penting untuk mengekalkan kelembapan kulit? Ia kerana sifat HA yang dapat membantu memberikan kelembapan kulit kepada anda terutama sekali buat mereka yang mempunyai kulit kering. Losyen pelembap hada labo tidak juga terkecuali untuk menggunakan HA sebagai bahan utama bagi membantu anda untuk mengekalkan kelembapan untuk kulit yang sihat!

IKLAN

Losyen pelembap Hada Labo juga bukan sahaja membantu mengekalkan kelembapan kulit, malah, ia dapat juga untuk mengurangkan hampir semua masalah kulit seperti bintik hitam yang jelas ternampak di kulit. Jika anda ingin tahu, punca garisan halus yang terdapat di wajah adalah juga berpunca dari kulit yang kering, maka dengan penggunaan losen ini anda dapat untuk mengurang serta membaiki masalah itu dengan mudah.

Tidak seperti losyen mahupun toner lain yang terjual di pasaran–Hada Labo Hydrating Lotion mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Losyen pelembap Hada Labo ini di buat dari ramuan khas yang memberikan fungsi yang bagus buat kesihatan kulit. Ia juga dapat membantu dari beberapa aspek kesihatan kulit seperti:-

  • Seimbangkan minyak & air kulit
  • Mengecilkan saiz pori
  • Meningkatkan keserian kulit
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit
  • Tingkatkan penyerapan produk penjagaan kulit seterusnya
  • Makeup tahan lebih lama dan tidak bercapuk

Juga tidak ketinggalan, Losyen pelembap Hada Labo ini juga di buat khas dari Fermented Hyaluronic Acid yang di mana ia merupakan satu bahan yang pertama di jumpai untuk membantu masalah kulit. Antara bahan aktif yang terdapat dalam losen pelembap ini adalah:-

IKLAN
  • Besar, Sederhana, dan Super HA — 3 jenis bahan HA yang kuat di gabungkan sekali bagi memberikan keberkesanan kelembapan kulit yang berganda
  • Nano HA — Molekul yang halus yang dapat memberikan kelembapan secara terus dalam membaiki dan menguatkan keanjalan kulit dan membantu penyerapan bagi produk kecantikan yang lain

Bagaimana untuk gunakan losyen pelembap ini?

Ia mudah sahaja untuk di gunakan, tidak perlu untuk ada masa dan juga beberapa langkah berjaga-jaga untuk anda kekalkan keberkesanan produk ini. Caranya mudah sahaja, anda boleh memakai terus selepas mencuci muka anda atau selepas mandi. Oleh kerana kandungan HA yang berbeza dalam losyen pelembap ini, ia dapat mengekalkan kelembapan kulit tanpa meninggalkan kesan yang kasar.

Losyen pelembap ini juga dapat membantu penyerapan yang optimum bagi penggunaan produk kecantikan wajah yang bakal anda gunakan selepas meletakkan losyen ini di muka anda. Letakkan sahaja di telapak tangan anda, ratakan di muka dengan lembut dan semudah itu anda dapat mengekalkan kulit yang sihat dan lembap.

Sedikit fakta buat anda yang suka akan mengenakan solekan, losyen pelembap ini juga bagus untuk di jadikan sebagai primer yang memberikan kelembapan kulit dari menjadi kasar dan tidak sekata. Ia juga dapat mengekalkan kelembapan yang berpanjangan pada kulit anda tanpa membuatkan solekan anda menjadi bercapuk.

Tunggu apa lagi, dapatkan set Hada Labo anda di sini! Untuk maklumat lanjut, layari info Hada Labo seperti yang tertera. Website: Hada Labo Malaysia (https://hadalabo.com.my/) Facebook: MY Hada Labo (https://www.facebook.com/MyHadaLabo)

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI