Mungkin ada banyak produk rambut rawak jarang sekali anda gunakan. Baiklah, jom semak produk yang menjadikan hidup anda sedikit lebih mudah dengan hanya menggunakan perapi rambut.

Perapi, tetapi produk ini tidak berfungsi seperti yang lain, pengambilan yang baik bukan sahaja dapat melembapkan rambut anda, tetapi juga menguraikannya, melindunginya dari kerosakan haba, rambut tambah berkilau dan kuat. Selain itu, jika anda mencuci rambut, perapi akan buat rambut kelihatan cantik dan segar.

Tidak perlu menggunakan pelbagai produk rambut , pilih saja salah satu perapi terbaik sudah memadai untuk bawa ke mana sahaja. Rambut sihat kelihatan bermaya seusai tanggalkan tudung.

Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray

IKLAN

Campuran susu ini dengan berkesan mengembalikan kelembutan, kekuatan dan tahap kelembapan rambut, sekaligus bertindak sebagai penghalang panas. Digunakan pada rambut basah atau kering, formula tidak berminyak ini menutup kutikula rambut untuk mengunci kelembapan, memulihkan kilauan dan mengurangkan keriting tanpa meninggalkan penumpukan produk.

Virtue Purifying Leave-In Conditioner

Perapi ini melawan kelembapan untuk menghidupkan kembali keriting rambut dan mengurangkan keriting dan hujung yang pecah ditambah dengan protein Alpha Keratin 60ku® yang menjadikan rambut terasa lembut seperti sutera. Kabus pelindung yang ringan dan pelbagai tugas melembapkan, melindungi, dan menguraikan rambut tanpa penumpukan. Rambut dibiarkan lebih lembut, berkilau, dan keseluruhannya lebih sihat.

IKLAN

Ouai Leave-In Conditioner

Semburan pra-gaya super-penghidratan ini adalah kondisioner percutian, detangler, dan pelindung haba , semuanya dalam satu. Ini menyatukan rambut untuk menata rambut, melindungi dari panas dan melicinkan keriting juga untuk penampilan yang halus, berkilau dan sihat.

IKLAN

Kérastase Discipline Anti Frizz Smoothing Spray

Sekiranya anda menghabiskan berjam-jam di pagi hari untuk mencuba membentuk sehelai rambut itu, kondisioner cuti ini sesuai untuk anda. Dengan agen lipid dan pelembut dalam formula, kabus ini mampu melicinkan TF dari rambut anda kusut.

Sachajuan Leave-In Conditioner

Perapi cuti mungkin kelihatan menakutkan bagi anda yang mempunyai rambut halus, tetapi perapi rambut ini benar-benar bebas minyak. Menjadikan rambut anda tidak akan rata atau berminyak pada separuh hari. Sebagai gantinya, formula menggunakan ekstrak laut dan silikon untuk melembapkan ringan dan melicinkan rambut kering dan halus tanpa membasuh.

Sumber gambar: Advent

Percutian dan perjalanan jangka masa panjang anda tiada halangan dengan masalah rambut kempam dan leper sebalik hijab, mudah sahaja bawa bersama perapi rambut yang punyai fungsi pelbagai.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI