Pengasas jenama Gucci ialah Guccio Gucci. Perjalanan jenama bermula pada tahun 1921 dengan pelbagai wangian untuk lelaki dan wanita.

Gucci terkenal dengan barisan fesyen mewah dan produk berkualiti, yang direka dengan kesempurnaan buatan Itali. Rangkaian pakaian, aksesori dan minyak wangi mereka dianggap klasik. Mereka mempunyai minyak wangi mulai dari bauan gerah dan sensual hingga manis dan mengoda. Wangian Gucci untuk wanita mempunyai pelbagai jenis dan agak popular juga!

Inilah 8 Wangian Gucci untuk wanita yang terkenal di seluruh dunia.

1. Gucci Flora EDT Spray

Gucci Flora Eau de toilette spray berasal dari jenama minyak wangi yang paling terkenal, Gucci. Ia mempunyai catatan atas sitrus dan peony, aroma mawar dan osmanthus, patchouli, pink pepper dan cendana menyengat siapa yang mencium haruman ini.

2. Gucci By Gucci Premiere

 

Gucci Premiere for Women sangat sesuai untuk acara diraja seperti pembukaan filem, perjumpaan perniagaan atau majlis istimewa. Gucci Premiere adalah wangian feminin, menggoda dan mewah. Saiz: 75 ml EDP spray

3. Gucci Flora Eau De Toilette

Gucci Flora Eau de toilette wangian yang sangat halus yang sangat sesuai untuk mana-mana wanita yang menawan. Aroma bunga yang membuat anda segar sepanjang hari. Gucci Flora eau de toilette mempunyai aroma yang bertahan lama untuk jangka masa panjang. Mempunyai nota sitrus, peony dan oren mandarin. Ini termasuk nota osmanthus, rose, cendana, pensive patchouli dan spicy pink pepper. Terdapat dalam elixir berwarna champagne yang mempunyai kemasan seperti flacon, berbentuk segi enam dengan busur. Ini menambahkan sentuhan feminin dan menarik pada botol wangian.

IKLAN

4. Gucci Guilty Eau De Toilette

Gucci Guilty Eau de toilette hadir dalam botol berlapis emas monolitik yang mempunyai G di bahagian depan. Ini adalah campuran mandarin dan bunga dengan nada pedas dan hangat. Aroma minyak wangi floriental sensual yang berbeza dan menggoda. Ini sangat sesuai untuk wanita yang moden. Minyak wangi mewah ini mempunyai nota mandarin orange dan pink pepper, nota geranium, peach dan lilac juga notes patchouli dan amber.

5. Gucci by Gucci for Women

Minyak wangi Gucci ini mempunyai bunga chypre, wangian canggih yang sangat sesuai untuk wanita. Aroma yang sangat eksotik dengan nota tahitian tiare flower, dan nota patchouli, musk juga honey.

6. Gucci Rush by Gucci for Women

Gucci Rush by Gucci for Women hadir dalam kemasan yang sangat menarik dan menggoda. Wangi ini mempunyai campuran aroma yang luar biasa seperti Gardenia California, bunga ros Turki, ketumbar, vanila, freesia Afrika Selatan dan melati. Saiz – 75 ml EDT

IKLAN

7. Guilty Black Pour Femme by Gucci for Women

Guilty Black Pour Femme by Gucci for Women mempunyai wangian bunga Oriental yang sangat seksi dan hebat. Ia termasuk aroma buah persik, lada merah jambu, raspberry dan sitrus. Saiz – semburan EDT 75 ml

8. Gucci Bloom Profumo di Fiori

Kempen dan wangian baru Gucci Bloom Family, yang dibintangi oleh Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith dan Susie Cave

Gucci Bloom Profumo baru di Flori debut bersama dengan kempen berwawasan yang diatur di taman impian di mana mekarnya taman bunga. Kreativiti Alessandro Michele, visi inovatif mengaburkan garis antara dua alam semesta: tanah surealis yang bertembung dengan kenyataan.

IKLAN

Menampilkan empat wanita kontemporari iaitu pengarah dan pelakon Anjelica Huston, penyanyi dan penulis lagu Florence Welch, pelakon dan model Jodie Turner Smith dan pereka Susie Cave. Kempen ini mengungkap hati sejati Bloom, menawarkan eksplorasi imaginasi dan identiti yang dicerminkan oleh signature bunga berseri Gucci Bloom Profumo di Fiori.

Profumo di Fiori bergabung dengan Gucci Bloom Family merupakan yang pertama dikembangkan sepenuhnya di bawah visi Alessandra Michele. Wangian itu diilhamkan oleh idea keaslian mutlak, kebebasan untuk menjadi siapa diri anda dan melihat semula botol berbentuk persegi Gucci yang asli, kini dipersembahkan dalam flacon kuning madu yang mencolok yang membangkitkan semangat muda.

 

Gucci Profumo di Fiori tetap setia pada ramuan Gucci Bloom Eau de Parfum, yang disempurnakan dengan sentuhan Tuberose Essence yang bercampur dengan Jasmine Sambac. Diperkaya dengan aspek Ylang Ylang, sandalwood, dan kemewahan Orris Concrete dan Benzoin, harumannya dilembutkan dengan awan sensasi nota Musky.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI