Siapa yang tidak stress jika wajah yang sebelum ini elok tetapi kemudiannya dipenuhi jerawat kecil hingga menyebabkan masalah breakout dan kulit jadi merah serta pedih. Berkat hasil usaha akhirnya masalah kulit berjaya dipulihkan setelah berjumpa produk bersesuaian. Seorang pengguna laman sosial di twitter yang juga doktor gigi menggunakan nama akaun @nrhamimi berkongsi pengalamannya mengalami masalah jerawat ini dan produk sesuai digunakan untuk memulihkannya.

Menurutnya kulitnnya tidak begitu ‘flawless’ tetapi masalah jerawat itu sudah lenyap dari wajahnya. Rahsianya dia hanya memakai produk murah yang hanya boleh didapati di drugstore sahaja.

Malah dia juga tidak membelinya secara online dan menurutnya produk yang disyorkan ini sangat sesuai untuk mereka yang simple dan bersikap malas sepertinya.

Alami breakout sampai kulit muka jadi merah dan pedih sebelum jumpa produk yang sesuai.

IKLAN

Rawatnya hanya beli produk murah yang boleh didapati di drugstore.

Type muka sebelum ini kombinasi (berminyak) dan selepas setia buat rutin, berubah jadi kurang berminyak dan kulit kembali jenis normal.

Inilah rutin harian penjagaan kulit wajah yang dilakukan serta produk digunakan.

IKLAN

Jadi breakout mungkin sebab basuh tak cuci bersih kulit wajah. Jadi gunakan span untuk bersihkan wajah supaya minyak keluar.

Buat cara betul dan memang nampak hasil yang keluar.

IKLAN

Tapi tak pakai semua sekaligus, jarakkan produk seminggu sebelum pakai yang lain.

Pastikan juga rajin pakai mask seminggu sekali.

Untuk cantik perlukan pengorbanan, bazir duit dan masa.

Apa pun sebelum buat semua rutin tadi, pastikan cuci muka terlebih dahulu sebelum merawatnya.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI