Dengan pelbagai jenis perhiasan Pandora, penting untuk memahami pelbagai gaya dan koleksi untuk memastikan anda membeli yang betul untuk koleksi peribadi anda.

Sudah tentu, Pandora juga menawarkan banyak perhiasan yang menakjubkan di luar koleksi pesona mereka. Dari Pandora Moments hingga Pandora Me dan semua yang ada. Hijabista menguraikan pelbagai jenis perhiasan dan koleksi Pandora dalam panduan bermanfaat ini.

Pandora Moments

Koleksi klasik ini paling laris di Pandora. Konsep gelang pesona ini direka bentuk untuk menjadi kreatif dan sentimental, dengan pelbagai daya tarikan untuk pelbagai majlis.

Pilih gelang anda

Terdapat pelbagai gaya gelang yang berbeza untuk dipilih, dalam pelbagai kemasan. Anda juga boleh memilih loket Pandora Moments, yang boleh anda pasangkan pada rantai dengan cara yang berbeza.

Charms

Pelbagai daya tarikan Pandora Moments yang sangat bermakna yang kebanyakkannya menjadikan ia sebahagian dari momen dan kenagan yang anda lalui. Menariknya semua koleksi sangat indah sehingga anda sendiri tahu ia akan disukai oleh sesiapa sahaja yang ingin memilikinya!

Selain manik-manik pesona yang standard, Pandora juga menawarkan pesona menjuntai untuk menghiasi perhiasan Pandora Moments anda.

IKLAN

Dan akhirnya, terdapat sebilangan kecil daya tarikan gaya klip untuk gelang Pandora Moments. Klip ini ke bahagian gelang anda yang berulir untuk memisahkan charms anda yang lain dan menahannya di tempatnya. Anda juga mungkin ingin membeli rantai keselamatan untuk melindungi charms anda sekiranya gesper gelang anda tidak dijangka terbuka.

Pandora Reflexions

Pandora Reflexions adalah konsep gelang pesona yang unik yang direka untuk mereka yang memilih perhiasan yang lebih minimalis dan bersahaja. Potongan-potongan ini moden dan bergaya. Sama ada anda memilih gelang atau kalung choker, anda kini mempunyai pelbagai daya tarikan klip bergaya untuk dipilih.

IKLAN

Dengan gabungan kepingan perak, emas, dan bunga mawar yang hebat, anda boleh mencampurkan dan memandankan untuk mencari gaya khas anda sendiri.

Pandora Me

Pandora Me! Koleksi ini dilancarkan awal tahun ini, dengan pelakon Millie Bobby Brown sebagai wajah kempen. Koleksi ini adalah mengenai simbolisme dan mengekspresikan diri. Dengan konsep mikro-menjuntai baru, Pandora Me menyediakan pelbagai daya tarikan berwarna-warni dengan reka bentuk simbol. Pesona itu tidak mempunyai makna yang sama, ideanya adalah anda dapat memutuskan apa makna simbol bagi anda!

Untuk Semua gaya dengan cerita tersendiri

Leksikon reka bentuk baru, Pandora ME dibuat untuk mewakili seluruh generasi. Koleksi ini mendorong gaya intuitif baru untuk menggayakan dan memakai reka bentuk yang diperibadikan dan disesuaikan. Mengundang anda untuk berinteraksi dengan semua kepingan elemen. Jadikannya oh-so-ME-Licious dengan memasukkan semula gelang rantai pautan, kalung, cincin dan anting-anting anda dengan pautan gaya, penyambung yang menyeronokkan, dangle mini dan medali pernyataan ke dalam kisah khas anda sendiri.

IKLAN

Jadikan koleksi peribadi yang tidak berkesudahan sebagai pemangkin penemuan diri, mengenai identiti, ekspresi diri dan menceritakan kisah peribadi anda. Pandora ME terinspirasi dari kepelbagaian dan inklusiviti estetika generasi muda, yang berfungsi sebagai titik permulaan proses reka bentuk koleksi ini.

Pandora ME meraikan kebebasan keperibadian dengan reka bentuk dari kemasan matte dan digilap hingga enamel berwarna terang di mana warna dan logam menyelaraskan walaupun terdapat perbezaan. Setiap reka bentuk dibuat agar dapat disesuaikan dan dapat digunakan untuk bertindak semula setiap sisi keperibadian anda.

Komunikasikan keperibadian anda dengan memakai mantera anda di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Diilhamkan oleh mindset Gen Z yang baru, koleksi ini memberi anda kemampuan untuk berani, bebas dan tidak bertoleransi di mana tidak ada gaya yang terhad dengan kepercayaan bahawa ekspresi diri adalah segalanya.

BELI DISINI: ZALORA

https://youtu.be/CoToQpJFsiY

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI