Sepanjang hari menjalani aktiviti harian, tiada apa yang diimpikan hijabi salah satu perkara yang kita nantikan pada akhir hari adalah tidur malam yang nyenyak dan bangun keesokan harinya dengan kecantikan yang sempurna.

Tidur yang nyenyak bukan sekadar kemewahan yang dialu-alukan, tetapi juga keperluan dalam membantu anda mengisi semula kecantikan untuk masa hadapan. Pilihan khas yang mesti dimiliki bagi membantu anda bangun tidur untuk kulit segar, rambut bersinar dan bibir mekar. Anda hanya perlu 5 produk ini untuk memenuhi ritual kecantikan malam anda:

SEPHORA COLLECTION Overnight Glow Mask

Berikan keindahan tidur anda dengan fasa baru dengan Overnight Glow Mask Sephora Collection yang terasa subur dan ringan pada kulit dengan tekstur gel airnya yang unik. Mampu mengelupaskan kulit dengan lembut semasa anda enak diulit mimpi, membolehkan anda bangun dengan kulit yang lebih cerah dan lembap.

IKLAN

SEPHORA COLLECTION Overnight Firming Cream

Tidur nyenyak sambil memastikan kulit anda lebih ketat dan tegang dengan Overnight Firming Cream Sephora Collection yang menghidrat dan menyuburkan kulit. Formulasi sensitif dari alga laut dan peptida semula jadi menjanjikan untuk menyuburkan, menenangkan dan mengencangkan kulit dengan setiap sapuan.

SEPHORA COLLECTION Face Sleeping Mask

IKLAN

Ucapkan selamat tinggal dan selamat malam untuk rutin kecantikan malam yang rumit dan sapukan topeng tidur tanpa kekalutan yang tidak memerlukan pembilasan. Masker ini mencairkan kulit dengan mudah dengan tekstur gel yang melenting. Bahan dari buah lychee berkhasiat, susu almond dan Pickly Pear yang akan memuaskan setiap keinginan kulit.

SEPHORA COLLECTION Hair Sleeping Mask

IKLAN

Berbilang tugas memenuhi pelbagai topeng dengan masker tidur rambut kolek si Sephora. Topeng ini berjanji untuk menghidupkan kembali rambut yang kelihatan kusam kerana ia memberi khasiat dari dalam. Dibuat dengan lebih dari 91% bahan semula jadi seperti Kelapa, Mangga, Grapefruit & Aloe Vera, Bahan unggul rambut ini akan menghidupkan kembali keindahan rambut anda semasa anda tidur.

SEPHORA COLLECTION Lip Sleeping Mask

Bangun dengan senyuman mekar di bibir, tekstur bibir yang lebih lembut dan dengan Masker Tidur Bibir koleksi sephora yang disusun dengan formula vanilla dan strawberry yang kaya, menyuntikkan bibir anda dengan khasiat dan penghidratan yang penting sepanjang tidur.

NOTA: Menariknya! Promosi eksklusif anda boleh membeli terus di artikel ini dengan klik nama jenama dan boleh beli di atas talian. Terima set penjagaan kulit 2 keping dengan setiap pembelian 2 produk penjagaan tidur dari SEPHORA COLLECTION. Gunakan kod promo “SLEEPTIGHT”. Terdapat dalam talian dan dalam aplikasi sahaja. Sah dari sekarang hingga 4 Mac 2021. * T&C terpakai

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI