Seronok menemui penjagaan kulit dan rutin kesihatan selebriti. Lebih kerap berbanding sebelum ini, melalui senarai A-listers mendedahkan rahsia mereka yang mempunyai kulit yang berseri dan tak makan usia. 

Penemuan terbaru ialah rutin kesihatan pagi Kate Hudson, yang termasuk bermeditasi dengan sampingan penjagaan kulit dan menggunakan topeng muka hanya RM12.50.

Tak perlu jadi selebriti

Hudson berkongsi rutin penjagaan kulitnya dalam video Vogue. Rahsia kecantikan, aktres itu berkongsi produk yang digunakannya untuk kecantikan dan kesihatan hariannya. Salah satu langkah pertama? Menggunakan topeng muka daripada Neutrogena. Nasib baik, anda tidak perlu menjadi selebriti untuk membeli topeng lebaran ini.

Dengan harga RM12.50 setiap satu atau RM69.90 untuk satu pek empat lembaran hanya di drugstore atau atas talian. Topeng Hidrogel Hydro Boost menghidratkan kulit secara mendalam dan meninggalkannya dengan cahaya berembun sepanjang hari. Setiap satu mengandungi asid hyaluronik, yang menahan sehingga 1000 kali beratnya dalam air dan mengunci semua kelembapan ke dalam kulit. Hasilnya? Kulit gebu tanpa kesan kekeringan.

ARTIKEL BERKAITAN: Rutin Kecantikan Wanita Korea, Kulit Sihat Dan Bersinar Dengan 13 Jenis Topeng Muka Ini.

IKLAN

Neutrogena Hydro Boost and Hydrating Hydrogel Mask

Teknologi Kompleks Penderia Lembapan kami yang inovatif, mengisi semula kelembapan dengan berkesan di tempat yang paling anda perlukan, sambil membantu membaiki dan membina semula penghalang kulit untuk mengunci kelembapan itu. Neutrogena® Hydro Boost™ Mask mengandungi 15%* lebih pati penghidratan yang cepat diserap oleh kulit anda, mengekalkannya serta-merta dan terhidrat secara optimum untuk kulit yang berseri dan berseri. Topeng fabrik 3D Push-In baharu direka bentuk agar sesuai dengan kontur wajah anda, membolehkan sejumlah besar pati penghidratan dihantar ke dalam kulit.

 

Rata-rata mereka yang menggunakannya memberi ulasan yang baik mengenai produk kecantikan ini. Cantik persis selebriti ini, ya hanya topeng lebaran dari drugstore jer!

IKLAN

Pembeli juga menyukai topeng muka yang menghidratkan. Seseorang mengatakan bahawa selepas mereka menggunakan topeng itu, “kulit saya kelihatan seperti saya baru sahaja melakukan rawatan muka yang menakjubkan.”

Mereka juga berkata, “Anak perempuan saya menerima topeng ini sebagai hadiah, dan saya kebetulan menggunakannya. Saya biasanya menggunakan produk yang lebih mahal, tetapi saya sangat kagum saya segera membeli sekotak untuk diri saya sendiri. Setakat ini topeng muka yang paling menghidratkan yang pernah saya gunakan.

ARTIKEL BERKAITAN: Perisai Kecantikan Wajah, Topeng Lembaran Diakui Pakar Hebat Merawat Pelbagai Masalah Kulit

IKLAN

Kulit saya kelihatan seolah-olah saya telah menjalani rawatan muka yang sangat baik. Saya sangat mengesyorkan!”

“Ia lembut pada wajah saya,” kata pengulas lain sebelum menambah, “Saya sentiasa menjadi jenis orang yang akan mengatakan kurang adalah lebih dengan wajah saya. Saya tidak menggunakan produk kulit di muka saya atau banyak lagi kerana risiko mengelupas. Saya akan mengatakan kulit saya lebih pada bahagian kering berbanding bahagian berminyak. Saya menggunakan salah satu daripada ini kira-kira sekali seminggu atau setiap dua minggu selepas pembersihan di bilik mandi. Muka saya tidak kering atau menjadi berminyak apabila saya menggunakan ini. Ia seperti jumlah pelembab yang sempurna.”

Pelanggan lima bintang terakhir yang dipanggil topeng Hydro Boost Neutrogena “sempurna.” Mereka juga berkata, “Saya sedang memburu topeng yang melembapkan kulit saya tanpa meninggalkannya berasa terlalu ketat. Topeng ini membuatkan wajah anda berasa segar! Saya akan membeli lagi dan lagi!”

Wow! Pelbagai ulasan mengenai topeng lebaran ini, hebat bukan! Layari laman sesawang LAZADA atau SHOPEE sekarang dan simpan stok kecantikan anda dengan topeng muka yang diluluskan oleh selebriti. Dengan hasil yang baik ini, topeng akan menjadi kegemaran dalam rutin anda dengan cepat.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI