Baru-Baru ini, tular di tiktok video mekap Tunku Aminah yang dimuat naik oleh akaun @babarabeer yang telah berjaya mencuri perhatian para netizen dengan kecantikannya.

Yang Amat Mulia Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah binti Sultan Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Tunku Aminah merupakan anakanda kedua dan puteri tunggal bagi pasangan Duli Yang Maha Mulia Sultan Johor Sultan Ibrahim Ismail Ibni Almarhum Sultan Iskandar dan Duli Yang Maha Mulia Permaisuri Johor Raja Zarith Sofiah binti Almarhum Sultan Idris Shah.

Terkejut dengan maklum balas

Dalam video yang dimuatnaik, Babarabeer juga terkejut dengan maklumbalas yang di terima di ruangan komen. Wajah Tunku Aminah terlihat begitu cantik dan anggun hasil sentuhannya. Di ruangan komen tersebut, rata-rata netizen memuji kecantikan Tunku dan ada juga yang mengatakan wajahnya persis wanita Thailand.

Warga maya turut teruja melihatnya setelah sekian lama tidak tahu perkembangan Tunku, selepas Tunku menghapuskan media sosialnya.

ARTIKEL BERKAITAN: ‘Vampire Skin’ Obsesi Terkini TikTok, Begini Cara Melaksanakan Solekan Ini Ala Pro

“Sejak Tunku Aminah ni takde Instagram, susah nak tau perkembangan dia. So bila ada muka dia naik kat mana-mana sosial media excited weh!”

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan

IKLAN

Tak perlu banyak produk

Sentuhan yang minimalis pada wajah Tunku Aminah, juru solek ini tidak perlu banyak produk solek memandangkan Tunku sendiri mempunyai kulit wajah yang bersih dan sihat. Jom lihat beberapa alat solek yang digunakan oleh Babarabeer. Sentuhannya wow!

First Cream babarabeer.official

 

Cream & Foundation Brush babarabeer.official

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang DigunakanRamai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan

 Concealer hourglasscosmetics

Bedak asas Guerlain & Charlottetilbury

 

IKLAN

Eyeshadow Patricktabeauty

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan
Eyebrows Anastasiabeverlyhills

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang DigunakanLipstick No.69 touch me babarabeer.official

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan

IKLAN

Menerima pelbagai pujian, ramai yang yang inginkan juru solek ini membuka kelas solekan di Malaysia. Sekadar info, Tunku Aminah telah mengeluarkan rangkaian set penjagaan kulit iaitu “Luvins The Royal Art of Beauty” yang dibuat khusus bagi setiap wanita tanpa mengira had umur. “Luvins” berasal daripada perkataan “Luv Ina”.

ARTIKEL BERKAITAN: Kelihatan Lebih Muda Serta-Merta Dengan Solekan, Lebih Strategik Menurut Cara Pakar

Ramai Teruja Solekan Tunku Aminah! Tular Video Di Tiktok, Juru Solek Dari Thailand Dedah Produk Yang Digunakan

Produk ini dicetuskan oleh baginda sendiri dan sebagai tanda kasih dan sayang kepada para pengguna produk tersebut. Produk ini juga telah dikilangkan di Mum Bio-Cos Manufacturing di Johor Bahru.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/EdGNTKltdLk

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI