Permulaan dari seorang pempengaruh dan model, Sharifah Rose telah melakar nama sepenuhnya di industri seni Malaysia. Siapa sangka dia mempunyai bakat lakonan yang menjadi perhatian orang ramai.

Berkongsi kegembiraannya, drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard yang di bintanginya berjaya membawa 3 anugerah khusus di majlis Anugerah Telenovela Ke-8.

Bakat Semakin Menyerlah

Sharifah Rose Sabrina Syed Mohd Mazfira, 25, meluahkan rasa bangga di media sosialnya dengan ucapan yang cukup manis. Dia juga bersyukur adanya peminat yang sentiasa menyokong membuahkan satu kejayaan bagi karier seninya.

“Setiap orang ada titik permulaanya di mana sokongan peminat mampu memberi semangat untuk berusaha melakukan yang sebaik mungkin.” katanya.

Artikel berkaitan: “Lali Dengan Kecaman, Jadi Improve Selagi Boleh…” – Sharifah Rose Tidak Lupa Asal Usul

Rose juga mengharapkan agar orang ramai berikan sokongan buat setiap bakat-bakat baru yang ingin melakar nama di dalam industri tanah air. Setiap peluang yang diberikan boleh menyumbangkan kepada satu kejayaa buat setiap individu yang berhasrat tinggi.

IKLAN

“Rose berharap agar bakat-bakat baru dalam industri ini diterima baik dan diberi peluang untuk berjaya bersama bintang-bintang handalan,

“Kejayaaan ini adalah kejayaan kita bersama dan Rose pasti dengan kemenangan ini kita dapat memberikan inspirasi kepada satu sama lain.” tulisnya lagi.

Beautiful Family!’ – Wargamaya

Menjadi perhatian orang ramai juga apabila melihat foto perkongsian Rose yang hadiri bersama keluarganya ke anugerah itu semalam. Ramai yang terpegun melihat keluarganya yang begitu cantik dan hensem.

IKLAN

“Satu keluarga yang best looking family ever!

“Ibunya cantik.. ayahnya tampan.. dan rose pun cantik,

“Congratulations ❤️ well deserved 👏beautiful family ❤️.” tulis wargamaya melihat keluarga Sharifah Rose.

IKLAN

Artikel berkaitan: “Another Neelofa Here…” Gaya Fesyen Sharifah Rose Tarik Perhatian. Kembalinya Tudung Yang Paling Dicari!

Sekadar info, drama Kekasih Hatiku Mr. Bodyguard di tayangkan pada 2021 dan menjadi satu fenomena seketika. Ia memenangi 3 anugerah iaitu Anugerah Telenovela Popular 2021, Novel Popular dan Sharifah Rose sendiri memenangi Pelakon Wanita Telenovela Popular 2021.

Sumber: Instagram @sharifahrose_

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.