Penampilan baru penyanyi Hael Hussaini sering diperkatakan mirip artis korea. Malah ada juga yang banyak tertanya-tanya kehadirannya ke Korea banyak mempengaruhi personaliti dan gayanya.

Peminat cilik minta di peluk…

Tular baru-baru ini apabila penyanyi tersebut di salah anggap dengan seorang penyanyi dan pelakon dari Korea Selatan, Cha Eun Woo. Penampilannya yang kacak juga turut di puji warganet.

Video perkongsian dari pemilik akaun @viancep menunjukkan Hael yang di sapa oleh seorang kanak-anak perempuan yang diminta peluk darinya. Dia juga kelihatan sangat terkejut dan menurut sahaja permintaan kanak-kanak tersebut.

@viancep naahhhh its too cute 🥺 #haelhusaini #fendifw23 ♬ original sound – laviance

Can I have a hug?” kata kanak-kanak perempuan itu.

Kebanyakkan orang yang berada di kawasan itu juga terharu melihat kecomelan dan kemesraan penyanyi itu bersama kanak-kanak tersebut. Memang ala drama korea bila di lihat semula.

IKLAN

 Di sangkakan artis dari Korea Selatan

Peminat ‘Cilik’ Minta Peluk, Salah Sangka Hael Husaini Di Anggap Artis Korea

Hael juga di salah anggap mirip seorang pelakon serta penyanyi yang berasal dari Korea Selatan, Cha Eun Woo. Rata-rata di ruangan komen turut menyatakan perkara yang sama apabila melihat sisi penampilannya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HH (@haelhusaini)

 “Ingat Cha Eun Woo tadi, tengok tag baru perasan Hael,

IKLAN

“Dari tepi aku ingat Cha Eun Woo,

“Weh! Aku ingat orang Korea mana tadi. Rupa-rupanya Hael!.” antara komen yang diberikan oleh peminat dari Malaysia juga.

IKLAN

Pelantun suara lagu Jampi ini juga turut mendapat jemputan ke pertunjukan fesyen jenama terkemuka antarabangsa di Milan, Itali. Itu merupakan satu peluang yang cukup besar buat Hael meluaskan sayapnya ke luar negara.

Sumber: Instagram @haelhusaini dan TikTok @viancep

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.