Oatbedient, jenama yang mengutamakan oat, telah komited selain daripada menghasilkan produk yang luar biasa. Minuman berasaskan oat ini bertujuan untuk memberi inspirasi dan memperkasakan pengguna untuk membuat keputusan termaklum dan beralih ke arah penggunaan yang bijak.

Mereka percaya bahawa setiap orang berhak mendapat akses kepada produk makanan yang sihat dan lazat yang menggalakkan gaya hidup yang lebih sihat sambil menghormati dan memelihara alam sekitar.

ARTIKEL BERKAITAN: Lebih Kenyang Dari Nasi, Ini 21 Resipi Rolled Oats. Sedap Dan Mudah!

Cipta produk yang selamat untuk seisi keluarga

Oat Berperisa Tanpa Gula Menjadi Kegemaran Masyarakat Islam

Oatbedient, jenama yang diasaskan Singapura yang dilancarkan pada April 2022, telah mentakrifkan semula makanan mudah dengan menawarkan pelbagai minuman berasaskan oat yang bebas daripada pengisi dan sampah.Ia didatangkan dalam dua format, susu tepung oat dalam uncang yang dibungkus secara individu dan pek sedia untuk diminum.

Memahami kepentingan kepercayaan dan ketelusan, Oatbedient telah menetapkan untuk membuat perubahan dalam kehidupan pengguna dengan komitmen untuk menyampaikan produk lazat tanpa kompromi yang selaras dengan janji pelabelan bersih yang tidak masuk akal.

Oat Berperisa Tanpa Gula Menjadi Kegemaran Masyarakat Islam

“Ia sangat mudah – kami tidak dapat mencari minuman yang akan kami berikan kepada anak-anak kami di rak. Sentiasa terdapat minyak terhidrogenasi, terlalu banyak gula, dan pengisi lain yang tidak diperlukan.

Kami terfikir untuk mencipta jenama yang boleh mengisi jurang itu dan begitulah perjalanan bermula,” kongsi Cik Elaine Teo, Pengasas Bersama Listen Up Pte Ltd, syarikat di sebalik Oatbedient.

Tidak seperti minuman segera di pasaran

Oat Berperisa Tanpa Gula Menjadi Kegemaran Masyarakat Islam

IKLAN

Produk Oatbedient menawarkan pelbagai manfaat yang membezakannya. Dengan dedikasi kepada pilihan yang lebih sihat, produk yang mengandungi sekurang-kurangnya 25% kurang gula berbanding susu berasaskan tumbuhan biasa atau minuman malted yang terdapat di pasaran.

Ini membolehkan anda memanjakan diri tanpa rasa bersalah tanpa menjejaskan rasa. Tidak seperti minuman segera biasa yang bergantung kepada krimer bukan tenusu sebagai pengganti susu, Oatbedient memilih susu tepung oat berasaskan tumbuhan sebagai asas produk mereka.

Minyak sayuran terhidrogenasi ialah bahan biasa yang terdapat dalam krimer bukan tenusu, dan adalah penting untuk anda sedar bahawa ia mengandungi lemak tepu yang tinggi, yang boleh meningkatkan risiko penyakit jantung dan keadaan kesihatan kronik.

ARTIKEL BERKAITAN: Gordon Ramsay Kongsi Resepi Overnight Oat Pantas, Mudah Dan Sedap. Pehh Pagi Yang Sempurna!

Pilihan masyarakat Islam

Oat Berperisa Tanpa Gula Menjadi Kegemaran Masyarakat Islam

Oatbedient menyedari kebimbangan kesihatan ini dan mengambil pendekatan yang teliti dengan menjauhi bahan berbahaya tersebut. Ketiadaan pewarna tiruan, perasa dan pengawet dalam produk Oatbedient memberikan pengalaman penggunaan yang bersih dan tulen, di mana hanya 100% kebaikan disampaikan tanpa kompromi.

Dengan mengelakkan nasties ini, Oatbedient mengambil pendirian menentang amalan pembuatan yang tidak sihat dan memastikan bahan-bahannya diperoleh dengan bertanggungjawab.

IKLAN

Oatbedient berbangga dalam memastikan produk mereka memenuhi pelbagai kumpulan pengguna, termasuk vegan, individu tidak bertoleransi laktosa dan masyarakat Islam.

Pilihan ringkas hari anda

Oat Berperisa Tanpa Gula Menjadi Kegemaran Masyarakat Islam

Rangkaian susu tepung oat menonjol sebagai pilihan yang unik dan tersendiri dengan tiga perisa yang menarik untuk dipilih:

Susu Oat

Mulakan perjalanan keseronokan tulen dengan minuman susu oat baldu Oatbedient. Dengan setiap tegukan, rasai kemanisan asli oat, dengan sempurna dilengkapi dengan tekstur licin yang mewah dan seperti malt. Layan diri anda dengan keseronokan yang luar biasa ini dan nikmati pengalaman deria yang benar-benar tidak dapat dilupakan.

Susu Oat Coklat

IKLAN

Tenggelamkan diri anda dalam rasa dekaden koko yang dibuat dengan teliti, dilengkapi dengan sempurna dengan kelazatan oat yang menyelerakan. Sama ada pada waktu pagi, tengah hari atau petang anda.

Susu Oat dengan Biji Oat & Chia

Hidupkan semula rutin harian anda dengan campuran susu oat, oat dan biji chia. Dikemas dengan nutrien yang berkhasiat, ia menawarkan kelonggaran yang sihat yang akan membuatkan anda berasa puas dan segar semula.

Setiap tegukan minuman Oatbedient memberikan kebaikan susu oat yang sihat dan membawa pengalaman yang menggembirakan untuk pengguna. Dibungkus dalam uncang mesra perjalanan, ia adalah teman yang sempurna untuk mereka yang mencari minuman yang mudah dan berkhasiat yang boleh dinikmati pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Oatbedient oat milk siri sedia minum

Manjakan diri dengan Oatbedient sedia untuk diminum Oat M!lk Barista yang lazat, direka dengan teliti untuk memenuhi keperluan semua penggemar susu oat. Alami kepelbagaian susu oat Oatbedient sambil anda menikmatinya terus dari pek, memperkayakan bijirin atau minuman anda, atau hanya berbuih untuk menghasilkan krim yang sempurna.

BELI DI SINI

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI