Setiap manusia mempunyai kecantikan pada ciri-ciri muka mereka yang tersendiri. Ada yang terlihat manis apabila tersenyum dan ada juga yang ‘masam’ muka pun comel sahaja bila dilihat.

Tapi kecantikan yang dimiliki pasti akan ada iras sedikit bersama orang yang mungkin di sekeliling mahupun jauh. Baru-baru ini pula, penyanyi Iman Troye dikatakan iras-iras dengan Datuk Seri Vida.

Artikel berkaitan: ‘Sebagai Wanita Berhijab, Harap Dapat Beri Inspirasi’- Wajah Iman Troye Hiasi Times Square New York

Ada ‘ciri-ciri’ yang sama tapi sekadar iras sahaja…

Masih baru dalam industri muzik tanah air, penyanyi Iman Troye atau nama sebenarnya, Siti Nur Alyssa Sahabuddin dikatakan mempunyai iras-iras wajahnya bersama usahawan terkenal, Daruk Seri Vida.

Gambar yang dimuatnaik oleh penyanyi itu mendapat perhatian ramai oleh warganet apabila ada yang menyamakannya bersama Datuk Seri Vida. Kata mereka lagi ada mempunyai ciri-ciri yang membuatkan kedua selebriti itu sama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMAN ALYSSA SAHABUDIN (@imantroye)

Happy new year sayang! dah lama iman tak pakai bawal, cantik tak? anyways, holiday elok elok tau semua, nanti apa apa update iman kat dms okay!” tulisnya di ruangan kapsyen.

IKLAN
“Macam Iras-iras Waktu Muda!” – Warganet Katakan Iman Troye Mirip Dato Seri Vida
Sumber dari Instagram @imantroye

“Seiras Datuk Seri Vida…congrats,

“Sekali tengok macam Dato muda versi muda,

“Tahniah Iman, bukan senang nak cari muka yang sama macam Datuk Seri Vida ini. Rare.” itulah antara komen yang diberikan oleh warganet.

IKLAN

Artikel berkaitan: 13 Busana Muslimah Kemas, Sopan Lagi Bergaya Pilihan Iman Troye. Bajet & Beli Atas Talian Sahaja!

Gaya tetap manis dan cantik!

Iman Troye juga tetap manis dan kelihatan sangat anggun mengenakan tudung bawal dan baju berwarna lembut di Pantai Klebang, Melaka. Ramai yang turut memujinya kerana kelihatan ‘simple‘ namun comel sekali!

“Macam Iras-iras Waktu Muda!” – Warganet Katakan Iman Troye Mirip Dato Seri Vida
Sumber dari @imantroye

“Allahu cantiknya, bila lah aku nak cantik macam iman ni…

IKLAN

Happy new year pretty Iman, hope 2023 you can achieve a lot and gain happiness as well with good memories for you!” pujian yang diberikan kepada Iman Troye.

Sumber: Instagram @imantroye

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI