Rasanya  masih terngiang-ngiang di telinga lagu Cinta Antara Benua dendangan penyanyi Arni Nazira. Terus terbayang kelembutan wajah penyanyi ini yang pernah mencipta nama seketika dalam bidang seni. Biarpun sudah meninggalkan bidang seni, namun peminat masih tetap mengikuti perkembangan beliau yang semakin ayu sejak berhijab. Bukan sahaja dia yang menjadi tumpuan, tetapi juga dua anak gadis hasil perkahwinan terdahulu.

Syawal 1439H #selamathariraya #maafzahirbatin #family #friends ?

A post shared by Arni Nazira Anuar (@arninazira) on

Jika dilihat melalui instagram Arni sendiri, walaupun tidak banyak muat turut foto bersama dua anak gadisnya itu, tetapi dapat dilihat perkembangan diri mereka yang semakin cantik apabila mengenakan hijab.

A post shared by Arni Nazira Anuar (@arninazira) on

Malah foto yang dimuat turun ketika Syawal lalu turut mengundang pujian daripada netizen. Masing-masing bertanya apakah itu anak-anaknya dan Arni menjawab memang kedua-duanya adalah anak beliau.

IKLAN

sitirafeahnoor Cantiknya sis arni nazira.. Suka Sgt tgk.

yyusnita3 X pnh x cantik @arninazira

rosiejmalang ttp cantik @arninazira… anak2 pun cantik2

IKLAN

_kaklongshop Arni,masih mcm dulu,tu ank dara awak ke tu,cantik.mcm mak dia juga

mahadzirbinsaparw Comelnyee anak anak akak

Ternyata kedua-dua anak gadisnya itu, Puteri Aleeya Antasha dan Puteri Aleefa Antasha sudah semakin meningkat dewasa dan cantik seperti ibunya.

A post shared by Arni Nazira Anuar (@arninazira) on

IKLAN

Selain itu, Arni juga turut mempunyai tiga lagi anak hasil perkahwinan kali keduanya. Biarpun tidak aktif tetapi ada kalanya terlihat juga kelibatnya menghadiri beberapa majlis membabitkan rakan artis lain.

A post shared by Arni Nazira Anuar (@arninazira) on

KREDIT FOTO: INSTAGRAM ARNI NAZIRA

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI