“Made Eid Easy” yang bertujuan untuk memudahkan raya semua orang, tahun ini. Selaras dengan misi  untuk menyediakan penyelesaian fesyen sederhana yang mudah, koleksi ini menampilkan rangkaian baju sedia dipakai berfungsi dan serba boleh. Pasti bergaya!

Menampilkan warna klasik dan reka bentuk sederhana, koleksi ini memerlukan potongan yang mudah digayakan yang boleh disuai padankan dengan pelbagai aksesori atau tudung. LILIT. juga Menjadikan Hari Raya Mudah untuk hijabi dengan merangkum aspek fungsi ke dalam kepingan seperti memilih fabrik yang sesuai dengan cuaca di Malaysia. Taklah ketibas!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

IKLAN

Plus size hingga 5XL

Paling mudah untuk digayakan, fabrik yang juga mudah digosok dan menjadikan anda terpaling legit raya ini. Oh ya! Hijabi yang sedang menyusukan anak inilah koleksi mesra menyusu untuk si ibu. LIlit salah satunya jenama yang mengeluarkan helaian dengan pelbagai saiz. Hijabi yang plus saiz, nah apa lagi koleksi yang memudahkan semua orang ini merangkumi saiz kerana ia menawarkan saiz sehingga 5XL atau UK22.

Jamin keselesaan dengan setiap pembelian

“Di LILIT, kami meletakkan gaya, keselesaan sebagai keutamaan untuk semua wanita. Kita tahu di sebalik kemewahan dan kemeriahan Raya, ada juga kesibukan. Semua tangan sibuk di dek dengan pelbagai aktiviti seperti memasak, menyediakan anak-anak, melayan tetamu, dan berkunjung ke rumah sanak saudara. Aidilfitri yang akan datang ini akan menjadi sambutan hari raya pertama selepas PKP, dan melalui koleksi Made Eid Easy, LILIT memilih untuk mengekalkan koleksi yang ringkas, namun berfungsi supaya anda boleh melihat dan merasai yang terbaik – bukan sahaja semasa Hari Raya tetapi sepanjang tahun!” kata Aliesha Nadira, Penolong Pengurus Jenama LILIT.

IKLAN

Koleksi LILIT sangat istimewa ini jadikan helaian wajib perayaan anda, dengan harga mampu milik dari Baju Kurung hingga Kebaya Moden, potongan kapas renda dan banyak lagi!

Pesanan terima di hari yang sama

Dress yang disediakan ialah Shazmin Dress dan Warda dengan Flare Cut Skirt dan Tapered Sleeve Buttons serta Illiana Abaya Set bersama perincian Loose Fit Cutting dan Flare Sleeve.

Beli koleksi penuh di atas laman sesawang rasmi dan juga mereka. Apl, penghantaran percuma pada hari yang sama. Menariknya lagi, kerjasama dengan GRABPAY pembeli mendapat potongan RM10 dengan perbelanjaan minimum RM100. Sementara itu, promosi dalam talian memberikan pengguna aplikasi Kod Promo: GRABPAYDEALS, untuk menikmati potongan 15% sehingga RM24 dengan perbelanjaan minimum RM160. Super jimat bukan!

IKLAN

Siapa yang bakal bertuah menangi baucar bernilai RM1000 dengan setiap pembelian di store. Apa lagi jom serbu LILIT store yang terdapat di di KL East Mall, IOI City Mall, BV II, Setia City Mall & Haji Lane Singapore, LILIT. juga akan membuka gerai pop timbul di Aras Legar Suria KLCC (berhampiran NARS) dari 4 April hingga 5 Mei.

https://youtu.be/TcL2AN11_1M

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI