Kecantikan Fazura memang menjadi bualan ramai. Pastinya setiap wanita ingin memiliki kulit yang mulus dan berseri seperti Fazura. Meskipun sibuk, Fazura tetap menjaga kulitnya dengan begitu teliti. Lihat sajalah pada struktur kulitnya yang begitu flawless.

Fazura turut berkongsi rejim kecantikan serta petua tradisional yang diamalkannya untuk kekal cantik, sihat dan bertenaga.

Rejim Kecantikan

Setiap pagi, saya akan mencuci wajah menggunakan Nutox Cleansing Gel. Selepas mencuci wajah, saya akan menggunakan Nutox Moisturizing Lotion, Serum dan Day Cream. Selain itu, saya turut menggunakan produk Nutox yang terbaru iaitu Renewing Treatment yang terdiri daripada Lotion, Essence dan Cream. Ia satu rejim yang lengkap untuk menjaga kulit kerana kita memang mengidamkan kulit yang lembap, cerah dan kekal remaja.

Ada Amalkan Sebarang Petua Tradisional?

Ya, mungkin saya masih lagi mengamalkan jamu. Ibu saya juga merupakan seorang yang sangat percaya pada ulam-ulaman seperti daun pegaga dan peria. Ia sangat penting untuk wanita, kulit dan penjagaan dalaman. Saya juga turut mengamalkan buah-buahan dan sayur-sayuran serta minum air yang banyak. Ia dapat membantu kita  menjaga kesihatan, kulit dan juga keyakinan diri.

IKLAN

Pesanan Buat Wanita Tentang Kepentingan Menjaga Kulit

Buat semua wanita yang saya sayangi, jangan lupa untuk menggunakan produk Nutox. Selain itu, jangan lupa untuk tidak minum minuman yang sejuk kerana itulah yang menggempalkan badan kita dan tidak baik untuk kesihatan. Always be happy in your heart, for yourself and for others. Minum air yang banyak dan jaga pemakanan anda. Walaupun asam pedas tu sedap, tapi berminyak. Walaupun pisang goreng tu sedap, tapi berminyak. Banyakkan minum hot water with lemon, teh hijau dan sebagainya.

Kalau Nak Cantik Macam Fazura, Elak Makan Makanan Berminyak & Minuman Sejuk

IKLAN

Nutox Renewing Treatment menampilkan teknologi proprietari yang dikenali LumiNes, menggabungkan dua ramuan utama iaitu Lumiskin dan Actistem Gold Nest untuk hasil kulit yang kelihatan berseri dari dalam yang diinginkan oleh wanita.

LumiNes mengaktifkan sel dasar kulit yang tidak aktif dan meningkatkan tekstur kulit agar kulit berseri secara semula jadi apabila digunakan secara kerap.

  • Renewing Treatment Lotion

Memberi kelembapan jauh ke dalam lapisan kulit. Ia turut melicinkan dan menanggalkan bendasing untuk kesan yang lebih berseri. Ia turut memberi tenaga baru kepada kulit!

IKLAN
  • Renewing Treatment Essence

Serlahkan keserian semula jadi kulit anda dengan esen yang lembut yang memberi kelembapan jauh ke dalam kulit yang membantu melindungi kulit daripada kekusaman akibat kerosakan UV dan pencemaran.

  • Renewing Treatment Cream

Manjakan kulit anda dengan krim yang memberi kebaikan jauh ke dalam kulit untuk memulihkan, menyegarkan dan memperbaharui penampilan kulit. Ia tidak melekit dan mudah menyerap.

Kalau anda nak cantik seperti Fazura, gunakanlah Nutox. Tiada lagi masalah kulit kusam dan katakan hello pada kulit yang cerah!

Foto & Video: Yanti Saharuddin

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI