Sebut saja Karnival Karangkraf ramai yang sudah sedia maklum kemeriahannya. Bukan sahaja dapat membeli buku atau majalah serendah RM1, tetapi juga berpeluang bertemu artis pujaan dan bermain pelbagai aktiviti menyeronokkan. Tahun ini kelainannya lebih terasa kerana julung-julung kalinya diadakan pada bulan puasa bermula jam 2 petang hinggalah 2 pagi.

Jangan lupa untuk sama-sama memeriahkan Karnival Karangkraf 2018 bermula 1 Jun hingga 3 Jun 2018 di Kumpulan Media Karangkraf. Akan berlangsung dari jam 2 petang hingga 2 pagi.

Karnival Karangkraf kali ini tampil cukup berbeza dari segi pengisiannya. Malah sempena bulan puasa ini juga anda dijemput untuk sama-sama memeriahkan Buka Puasa Mega Ala Madinah. Buka puasa diberikan secara percuma untuk pengunjung yang hadir ke Karnival Karangkraf ini selama tiga hari berturut-turut.

Bukan itu sahaja usah risau dan kalut mencari persiapan raya kerana terdapat hampir 50 ++ jenama viral online terkenal yang akan berkampung selama 3 hari ini mulai 1 Jun hingga 3 Jun. Pelbagai kelengkapan dari pakaian, biskut raya dan barangan rumah sedia untuk dimiliki hujung minggu ini.

Selain itu ini dia 7 perkara menarik yang tak pernah anda rasai dan membuatkan anda BETUL-BETUL BEST RAYA untuk tahun ini akan berlaku di Kumpulan Media Karangkraf.

1. Duit Raya RM1,000

Rebut peluang untuk dapatkan duit raya yang memang BETUL-BETUL POWER. Caranya adalah dengan hanya main Game Betul Berpinar dan Bibir Berbelit. Tak susah dan cuba dulu sebelum bawa pulang duit raya ini.

2. Jumpa Artis di The Stage Raya

Memang tak sah karnival tanpa kehadiran artis untuk memeriahkan suasana. BETUL-BETUL HIBUR dengan persembahan mereka yang cukup memukau. Antara yang akan hadir adalah penyanyi Black dan Janna Nick.

IKLAN

3. Main Haiwan Peliharaan Di Petting Zoo

Pada ibu bapa yang bawak anak, tak usah risau kerana mereka juga berpeluang lakukan aktiviti. Karnival Karangkraf kali ini menyediakan Petting Zoo dan anak-anak boleh BETUL-BETUL FUN dengan aktiviti ini. Selain bermain, boleh juga berselfie dengan haiwan peliharaan ini.

4. Pertandingan Sedondon Raya

Ini antara aktiviti yang ditunggu-tunggu oleh kebanyakan pengunjung yang hadir nanti. Pertandingan Betul-Betul Sedondon Raya ini menampilan pasangan ibu dan anak untuk beraksi di pentas dan berpeluang menang hadiah wang tunai sehingga RM3,500. Namun penyertaan ini telah dibuka di laman web Keluarga, Pa&Ma dan juga Vanilla Kismis.

5. Power Talk Mingguan Wanita

Karnival bukan sahaja untuk kita berhibur dan membeli belah, tetapi juga pengisian ilmu yang cukup bermanfaat. Saksikan secara langsung Power Talk Mingguan Wanita mengutarakan topil Kembalikan Kemaruk Suami yang memang BETUL-BETUL HOT.

6. Betul-Betul Extreme

Bagi yang gemarkan aktiviti lasak pula, boleh babitkan diri dan rasai pengalaman VR Beat saber yang memng BETUL-BETUL EKSTREM. Rugi kalau tak cuba terutama buat hijabi yang gemarkan sesuatu kelainan.

IKLAN

7. Hijab Swap

Ini juga antara aktiviti cukup menarik buat penggemar hijab. Datang bawa hijab lama anda dan boleh tukarkan dengan yang baru. Barulah BETUL-BETUL TRANSFORM untuk sambutan Syawal nanti. Jadi jangan lupa datang beramai-ramai. Tak perlu takut di mana untuk berbuka kerana menyediakan buka puasa secara percuma untuk 3 hari ini.

8. Meet & Greet Dengan Selebriti

Inilah peluang untuk beramaj mesra dengan mereka yang kita gelar selebriti. Barulah dikatakan BETUL-BETU MESRA.

9. Demo Memasak

Tidak ketinggalan juga demo memasak yang akan dikendalikan mereka yang pakar. Demo memasak ini akan menyediakan  lauk berbuka dan raya yang BETUL-BETUL SEDAP.

IKLAN

10. Serasi Challenge

Nak tahu pasangan anda itu serasi atau tidak bolehlah menyertai game Serasi Challenge ini. Inilah masanya kita dapat tahu pasangan kita itu BETUL-BETUL SERASI atau tidak.

11. Pasang Sarung Kusyen

Bagi penggemar dekorasi juga jangan lupa untuk menyertai aktiviti ini. Boleh uji kepantasan memasang sarung kusyen dalam BETUL-BETUL HIAS. Barulah raya ini akan lebih terasa kemeriahannya.

Jangan tunggu apa lagi, jangan kemana-mana hujung minggu ini. Datang terus ke Karnival Karangkraf mulai Jumaat hingga Ahad ini dan rasai sendiri pengalaman lain dari yang lain BETUL-BETUL RAYA.

 

 

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI