Seluar jeans adalah beberapa pakaian paling serba boleh dan abadi yang boleh anda miliki. Sama ada anda pergi ke pasar atau makan tengah hari dengan rakan-rakan, terdapat banyak cara yang boleh anda lakukan.

Seluar ‘mom jeans’ adalah salah satu pasang seluar yang paling serba boleh yang anda miliki. Anda tidak perlu menjadi ibu untuk memakainya dan wanita dari semua peringkat umur telah memakai seluar yang selesa ini. Pinggang yang berliku dan kaki yang longgar, seluar ‘mom jeans’ terdapat di almari pakaian setiap wanita. Sekiranya anda tidak pasti apa yang harus dipakai dengan seluar ‘mom jeans’, inilah idea pakaian yang paling bergaya dan cara baru untuk memakai denim klasik.

Apa itu seluar ‘mom jeans’?

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

Sebagai salah satu pakaian kasual yang paling bergaya, potongan ibu dengan pinggang tinggi dan ritsleting panjang. Denim ini menawarkan kaki yang ramping dan sering membuat anda kelihatan lebih tinggi dan ini adalah alternatif feminin untuk bayangan teman lelaki yang lebih santai. Biasanya terdapat dalam warna biru klasik tanpa rips atau tear di kain, tetapi ia kelihatan sama hebat dengan sedikit trik pengayaan. Denim ini adalah pilihan yang tepat untuk anda santai di siang hari mahu pun malam.

10 Idea Padanan ‘mom jeans’

1. Padanan Serba hitam dengan seluar ‘mom jeans’

Buat penampilan yang tegas ambil kelihatan bergaya dengan mudah dengan sepasang seluar ‘mom jeans’ hitam. Mencari gabungan yang menarik dan tegas, denim ini berfungsi dengan baik dengan pakaian apa pun. Pasangkan dengan jaket kulit dan but atau kemeja putih untuk ke pejabat. Terdapat begitu banyak pilihan untuk penampilan ini dan anda boleh mencuba sesuatu yang baru setiap hari sepanjang tahun. Ini adalah pakaian ruji yang dimiliki oleh almari pakaian setiap individu.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

2. Santai gaya seluar ‘mom jeans’ biru klasik

Untuk nuansa santai dengan gaya yang mudah, pilihlah sepasang ‘mom jeans’ biru klasik. Kesesuaiannya yang santai menghasilkan estetika kasual serta-merta dan senang digayakan bergantung pada majlis. Tambahkan sentuhan moden untuk penampilan seharian anda dengan kemeja-T hitam anda dengan tali leher dan tali pinggang. Sebagai salah satu pakaian yang paling serba boleh, anda boleh mengayakannya setiap musim dan tetap selesa sambil kelihatan hebat.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

IKLAN

3. Seluar ‘mom jeans’ biru buda

Tambahkan riasan segar anda dengan seluar jeans biru muda. Sama ada anda dalam perjalanan ke pejabat atau makan tengah hari dengan rakan, ini adalah pilihan yang abadi untuk sebarang keadaan. Pakai dengan kemeja-T putih dan blazer yang besar untuk gaya yang diilhamkan dari tahun 80-an atau dengan sweater dan kasut yang terang agar tetap hangat dan comel. Terdapat banyak cara untuk mengayakan denim ini, jadi anda perlu bereksperimen sedikit.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

4. Effek cucian asid ‘mom jeans’ tampak segar

Seluar ‘mom jeans’ basuhan asid adalah pilihan yang bagus jika anda suka berfikiran di luar kotak. Menampilkan percikan cahaya di denim, ini adalah alternatif yang hebat untuk seluar biasa anda. Gayakan ini dengan jumper yang besar atau kemeja-T putih biasa, padanan ini adalah pakaian serba boleh yang boleh anda pakai hamper dengan apa sahaja. Padanan dengan bersungguh-sungguh untuk mewujudkan estetika yang lebih santai dan lengkapkan penampilan dengan sepasang tumit untuk kemasan kontemporari.

5. Seluar ‘mom jeans’ Ripped

Seluar ‘mom jeans’ dengan teknik robekan, ini akan menambahkan faktor yang menarik untuk pakaian anda. Cara mudah untuk kelihatan punk dan memadankannya dengan penuh gaya. Bagi hijabi lubang robekan boleh dilapisi dengan kain yang tidak berapa menonjol dan elakkan kain net atau boleh menampakkan kulit anda.

IKLAN

6. Seluar ‘mom jeans’ Baggy

Sebagai salah satu seluar jeans yang paling selesa, siluet ibu yang anggun membawa pakaian anda ke tahap seterusnya. Menampilkan pinggang yang meruncing dan kaki yang lebih lebar, anda dapat melengkapkan penampilan dengan jaket yang ketat dan besar. Pastikan bahagiannya tetap terkendali, tambahkan tumit untuk memanjangkan kaki dan buat estetika yang ramping. Pilih warna hitam, biru muda atau warna denim tradisional untuk penampilan serba boleh untuk pakaian seharian!

7. Padanan comel dengan seluar ‘mom jeans’

Dari galeri seni ke cafe, terdapat banyak cara untuk anda memakai seluar ‘mom jeans’. Dari kemeja-T dan rider jaket tanpa henti sehinggalah sehelai blaus sutera, ini adalah gaya yang boleh pasti anda gemari sepanjang masa sepanjang tahun. Tukar kasut tumit anda ke kasut biasa, atau tambahkan tali pinggang pernyataan dan rollneck untuk keluar malam. Tambahkan perhiasan seperti gelang atau kalung untuk melengkapkan gaya dan anda akan kelihatan seperti berjalan di pentas peragaan.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

8. Gaya retro ‘Mom jeans’ inspirasi 90-an

IKLAN

Mundur ke masa lalu dengan menyalurkan gaya dalaman ’90an. Seluar ‘mom jeans’ adalah pakaian klasik dari dekad yang kelihatan hebat dengan gaya retro. Dari T-shirt bercetak yang besar atau turtleneck chunky, ada sesuatu yang boleh dipilih untuk setiap musim. Denim basuhan asid adalah pilihan hebat dari era ini, dan mereka kelihatan cantik dengan sepasang kitten heels dan sweater. Pilih warna seperti kuning, merah jambu dan biru, padanan warna era 90an.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

9. Inspirasi 80-an ‘mom jeans’ tetap segar

Sekiranya anda peminat gaya Puteri Diana, bukan sekadar pakaian yang diilhamkan dari tahun 80an. Padanan seluar ‘mom jeans’, anda boleh membuat gaya yang sempurna dengan pakaian vintage. Mudah sahja, pilih sweater krim, kasut chunky, dan beg hitam kecil, manakala untuk nuansa sporty, cubalah T-shirt atletik yang besar dengan topi besbol, kasut dan blazer. Ini adalah pilihan abadi yang anda mahukan untuk menggegarkan setiap dekad!

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

10. Gaya ‘mom jeans’ bersaiz plus tak pernah kalah

‘Mom jeans’ adalah salah satu siluet paling menggembirakan untuk semua jenis badan. Lengan yang longgar dengan pinggang tinggi menghasilkan bentuk jam pasir dan memanjangkan kaki anda. Padanan kemeja atau bodysuit yang sederhana dan langsing untuk merampingkan sosok badan anda dan memanjangkan kaki dengan sepasang tumit. Warna denim yang lebih gelap adalah pilihan terbaik, tetapi jangan takut untuk mencuba sesuatu yang terang. Ceriakan bahagian tengah anda dengan tali pinggang pernyataan, dan anda sudah bersedia beergaya.

10 Gaya ‘Mom Jeans’ Yang Tidak Membosankan Penampilan Anda.

Cara Mengayakan seluar ‘mom jeans’

  • Untuk menyelaraskan siluet anda, pakai T-shirt langsing atau rollneck untuk memanjangkan badan.
  • Sekiranya anda berhijab, pilihlah kain yang tidak jarang di bawah seluar jeans anda yang rip (teknik robek).
  • Tetap kasual dengan sepasang ‘kitten heel’ dan sweater pastikan sesuai dengan cuaca.
  • Suai padankan dengan gaya yang berbeza, denim adalah pilihan serba boleh untuk setiap majlis
  • Jangan takut untuk mencuba siluet baru, pilih blazer dan sneakers yang besar untuk tampak lebih santai dan bergaya.