Dalam kesederhanaan, persiapan raya mesti ada. Sempena musim perayaan ini, Go Shop telah menambah satu saluran baharu, GO SHOP RAMADAN & RAYA EDISI KHAS (saluran 111). Kegembiraan para pelanggan membeli belah pastinya menjadi-jadi!

Saluran khas 24 jam, GO SHOP RAMADAN & RAYA EDISI KHAS (saluran 111) ini mengajak para pelanggan membeli belah produk-produk Go Shop seperti item fesyen, perkakasan rumah, peralatan dapur dan produk Islamik. Sebelum ini Go Shop mempunyai dua saluran lain iaitu GO SHOP RUUMA (CH118) dan GO SHOP GAAYA (CH120).

Pengisian Ramadan dan Syawal disemarakkan lagi dengan himpunan program terhebat melalui saluran ini. GO SHOP RAMADAN & RAYA EDISI KHAS  (saluran 111) menampilkan Assalamualaikum Ramadan, Syukur Ramadan, Dapur Selebriti, Stail TV, Go Shop Express dan Diari Rumah.

Wow! Go Shop Ada Saluran Baharu Sis, Go Shop Ramadan & Raya Edisi Khas (Saluran 111), Macam-Macam Boleh Shopping!

Program Assalamualaikum Ramadan mengetengahkan pelbagai produk Islamik seperti Al-Quran, telekung dan sejadah. Program Syukur Ramadan pula mempromosikan secara eksklusif pelbagai peralatan memasak Go Shop untuk musim Raya.

Kalau sis suka memasak, boleh tonton program Dapur Selebriti. Sis boleh dapat idea memasak daripada chef selebriti seperti Chef Wan, Chef Florence Tan dan Chef Dr Kamarul melalui saluran ini.

IKLAN

Bergayalah persis Dato Siti Nurhaliza dengan Creacion Khadija Kurung Set. Tersedia dengan tiga pilihan warna, Rose Pink, Lavender dan Mint Green, himpunan Khadija Kurung Set menggunakan fabrik satin crepe. Kurung tradisional potongan labuh berleher longgar ini cukup selesa digayakan di pagi raya. Label lain yang turut ditawarkan ialah Najjah, Farfalla dan Lancaster Polo.

Buat sis yang gemar berfesyen dan sentiasa ‘follow’ trend fesyen terkini, program Stail TV sesuai sangat dengan sis! Ada banyak maklumat trend fesyen terkini raya. Tutorial gaya pun ada. Program selama 30 minit ini memang berbaloi sangat!

Go Shop Express pula adalah program selama 30 minit yang merangkumkan ciri-ciri terbaik produk-produk yang dipromosikan.

Sis boleh dapat semua tip-tip penambahbaikan rumah melalui program Diari Rumah. Dengan gaya persembahan yang lebih santai, hos GO Shop memperkenalkan sesuatu produk serta demo penggunaan produk dalam kehidupan harian. Ini akan membantu penonton untuk melihat sendiri penggunaan dan keberkesanan produk itu di kediaman sebenar.

IKLAN

Pengacara Go Shop, Syakirin Husnal, berkongsi rutin sepanjang ramadan ini. Banyak masanya diluangkan bersama suami untuk solat dan mengaji. Selain menggunakan Al-Quran Mushaf Qiyam ketika berjemaah, Syakirin turut menggunakan Al-Quran Tagging Khas Wanita keluaran Telaga Biru ketika bertadarus.

Wow! Go Shop Ada Saluran Baharu Sis, Go Shop Ramadan & Raya Edisi Khas (Saluran 111), Macam-Macam Boleh Shopping!

“Disebabkan tahun ini Syakirin yang kena jadi tukang masak utama waktu malam raya, Syakirin suka sangat guna kuali Cuisineur 32 sm. Rekaannya cantik, kapasitinya sesuai untuk masak buat keluarga kami, dan mudah digunakan sebab ia anti lekat.

IKLAN

Syakirin memilih untuk mengenakan Farfalla Hijab Sophea di hari raya kerana ia mudah disuai padan dengan apa sahaja selain kelihatan simple. Terlihat sopan dan manis digayakan dengan baju kurung. Selepas raya, ia boleh dipakai bersama seluar dan blaus untuk gaya santai dan kasual. Berbaloi sangat!

“Syakirin doakan anda masih boleh menyambut Aidilfitri dengan bahagia dan ceria. Walaupun mungkin kita jauh, tapi tiada apa yang mampu memisahkan hati kita,” ujar Syakirin.

Nak menang kupon? Jom main permainan dalam aplikasi, ‘Go Shop Beraya Game.’ Para pelanggan berpeluang memenangi kupon-kupon bernilai sejumlah RM45,000 sehingga 3 Jun 2020. Caranya mudah sahaja. Hanya buka aplikasi Go Shop, klik pada ikon ‘Go Shop Beraya Game’ untuk peluang memenangi kupon.

Pelanggan juga boleh membeli-belah secara online menerusi laman web, www.goshop.com.my atau muat turn aplikasi Go Shop di Google Play dan App Store. Pelanggan boleh menonton Go Shop Ramadan & Raya Edisi Khas (saluran 111) dan Go Shop RUUMA (saluran 118) serta Go Shop GAAYA (saluran 120).

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI