Tocco Toscano, jenama beg tangan utama, melancarkan koleksi baharu mereka yang cantik untuk meraikan Hari Ibu tahun ini. 

Diinspirasikan oleh landskap yang indah dan warisan seni unik Tuscany, Itali, reka bentuk beg yang unik dan elegan jenama ini adalah bukti kekuatan peribadi, keanggunan dan keunikan wanita, terutamanya ibu. 

Artikel Berkaitan : ‘Level Up’ Gaya Fesyen Hijabi Dengan 4 Jenis Kasut Ini. No 2 WAJIB Ada!

Koleksi Istimewa Hari Ibu Tocco Toscano 

Dolce Vita Series : A Symphony of Pastels and Classic Design

Tip Pilih Bag Bergaya Untuk Ibu Tampil Menawan, Buat Meraikan Hari Ibu!

Koleksi Dolce Vita ialah gabungan hebat warna pastel yang menawan untuk gaya abadi, diinspirasikan oleh keanggunan sentuhan Tuscany. Beg Twilly Willy Bucket berwarna merah jambu dan biru pastel membangkitkan sentuhan moden, dipadankan bersama selendang kecil yang anggun serta bergaya di sekeliling pemegang menerbitkan lagi sentuhan reka bentuk klasik. 

Pastinya Koleksi ini sesuai untuk para Ibu moden yang mementingkan peribadi yang penuh keyakinan, keanggunan, serta membawa persona kesenian Itali dalam gaya dan stail harian.

Koleksi Dolce Vita, Tocco Toscano ialah koleksi wajib dimiliki yang menyesuaikan diri dengan semua gaya dan inspirasi mengikut keperluan anda. 

IKLAN

Penggunaan 2 gaya amat sesuai untuk diselang selikan gaya mengikut situasi dan gaya. Koleksi ini sesuai untuk ibu-ibu yang ingin mengekalkan kewanitaan mereka sambil meninggalkan kebebasan fesyen mereka.

Mezzaluna Chic Series: Bold Sophistication Meets Italian Elegance

Tip Pilih Bag Bergaya Untuk Ibu Tampil Menawan, Buat Meraikan Hari Ibu!

Koleksi Mezzaluna Chic menyerlahkan elemen dan reka bentuk beg hobo wanita Jaden dengan bentuk bulan sabit yang tersendiri. 

Pilihan warna merah, biru, kuning dan hijau limau dilengkapkan dengan aksesori berwarna emas pelengkap, menghasilkan reka bentuk yang canggih dan elegan. Rangkaian ini khusus untuk memberi penghormatan kepada watak ibu yang serba boleh yang memancarkan rasa kekuatan dan keyakinan, menekankan seni Tuscany melalui koleksi ini.

Koleksi Mezzaluna Chic Tocco Toscano mempamerkan keanggunan reka bentuk Itali. Diilhamkan dalam bentuk bulan sabit, ia diilhamkan oleh warisan seni bina Tuscany dan dipertingkatkan lagi dengan aksesori pelengkap dalam rona emas, berkilauan dengan pilihan merah, biru, kuning air dan hijau limau. 

IKLAN

Koleksi ini menyampaikan imej dan mesej tentang daya tahan dan rahmat ibu, dan mencerminkan kepekaan ibu untuk mengimbangi kehidupan peribadi dan profesional mereka.

Bella Lusso Series: Timeless Style and Understated Luxury

Tip Pilih Bag Bergaya Untuk Ibu Tampil Menawan, Buat Meraikan Hari Ibu!

Koleksi Bella Lusso mewarnai pemilihan beg dengan reka bentuk klasik namun bersahaja yang menggabungkan elemen segar melalui Demure Flap Top Handle Crossbody dan Beg Kecantikan Berstruktur yang menjemukan serta didatangkan dalam pilihan warna merah jambu, putih dan hitam. 

Dengan reka bentuk yang menarik perhatian dan rona emas yang sepadan, beg ini pastinya merupakan simbol keanggunan dan kecanggihan, meraikan semangat eklektik ibu dengan sentuhan desa Tuscan.

IKLAN

Bella Lusso Tocco Toscano menawarkan unsur keanggunan dalam kesederhanaan. Koleksi ini jelas. meraikan kepelbagaian dan kekuatan ibu dan dengan elegan memberi inspirasi kepada mereka untuk memilih gaya yang mudah digayakan dan dicampur dan dipadankan. 

Koleksi ini juga sangat praktikal dengan di Terdapat berbilang slot memori di dalam untuk memudahkan pengguna direka khas untuk wanita yang mempunyai gaya hidup yang sibuk. Bagi ibu-ibu yang Jika anda memilih rupa yang elegan dan tenang, Bella Lusso ialah pilihan terbaik.

Koleksi Disesuaikan Dengan Mana-Mana Gaya

Tip Pilih Bag Bergaya Untuk Ibu Tampil Menawan, Buat Meraikan Hari Ibu!

Tocco Toscano menawarkan inspirasi dan mencerminkan komitmen jenama terhadap keanggunan, kesenian dan kreativiti, dengan setiap rangkaian beg meraikan keistimewaan ibu daripada pelbagai latar belakang. Menggabungkan reka bentuk kontemporari dengan lancar dengan elemen klasik, koleksi Dolce Vita, Mezzaluna Chic dan Bella Lusso memindahkan elemen alam semula jadi melalui inspirasi Tuscan dan kekuatan wanita.

Tocco Toscano menghargai ibu-ibu di seluruh dunia dan menyokong penuh mereka dalam menghayati keperibadian mereka dan menghargai perjalanan hidup mereka yang unik dengan menawarkan koleksi beg yang sempurna untuk melengkapkan kehidupan seharian mereka.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI