Bagi sesetengah daripada kita, perjalanan adalah bahagian penting kehidupan untuk mengalami tempat-tempat baru dan budaya yang berbeza. Ia membawa kita keluar dari zon selesa dan memberikan kita pengalaman membuka mata dan rasa kebebasan.

Tetapi apabila anda melancong dalam kumpulan, kadang-kadang tidak mendapat peluang untuk melakukan semua yang anda mahu lakukan. Dengan dunia yang luas untuk meneroka, selalu ada idea yang baik untuk mempunyai teman yang tinggal di sebelah anda, membantu anda menangkap semua foto dan video yang anda inginkan, menunjukkan cara dan bertahan selama anda melakukannya.

Telefon kuasa yang dibina untuk generasi orang yang jarang tinggal di satu tempat untuk masa yang lama, yang bekerja dan bermain di mana sahaja mereka berada dan yang tidak takut untuk tinggal sendiri.

Teman Girl Gang Travel Ketika Bercuti

Telefon dengan hijabi memang tidal dapat dipisahkan, malhaan menjadi teman rapat ke mana jua. 3 sebab kenapa Girl Gang Travel harus memiliki Galaxy Note10 ketika travel, jom semak:

1. Tangkap Setiap Memori dalam Fotografi dan Video Gred Pro

Gambar dan video membolehkan pelancong membawa sedikit perjalanan mereka kembali dengan mereka. Tetapi tiada siapa yang mahu foto atau video yang tidak baik. Galaxy Note10 + menggabungkan empat kamera – satu di bahagian depan yang 10 MP dan tiga di bahagian belakang yang terdiri daripada 16 MP Ultra Wide-sudut, 12 MP Wide-sudut dan 12 MP telephoto yang memberikan pengguna sudut ultra-lebar untuk membantu menangkap dan kesan penuh pemandangan indah semasa perjalanan ggt.

Rakaman Foto Dengan Mood Malam

Kamera hadapan juga mempunyai Mod Malam untuk keadaan cahaya rendah. Ciri Fokus Langsung pintar pada apl kamera membolehkan anda mengambil selfie yang menarik dan membuat kesan bokeh tersuai supaya gambar anda sentiasa dapat menambahkan kesan bergaya di dalam setiap momen yang dirakamkan.

IKLAN

Rakaman  video dengan menggunakan Galaxy Note10 | 10+ adalah impian dengan pelbagai kesan terbina dan Live Focus yang membolehkan anda menambah pelbagai kesan latar belakang, termasuk bokeh, yang membolehkan kedalaman bidang pelarasan pada video anda untuk menawarkan ketepatan artistik dan kawalan ke atas cerita. Galaxy Note10 | 10+ juga dilengkapi dengan keupayaan zum mikrofon.

Mengedit video semasa di perjalanan adalah lebih mudah kerana anda menggunakan kreativiti anda untuk video dan tidak memerlukan komputer riba. Berguna apabila anda ingin berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan tetapi tidak mahu kerumitan membawa komputer riba dengan anda.

IKLAN

2. Swafoto Tanpa Bantuan Hanya Dengan Sebatang Pena S

Editor video terbina dalam membuat klip, kawalan kelajuan klip, kesan peralihan, dan melapisan teks dan lukisan mudah semasa dalam perjalanan. Pena S satu jenis menambah ketepatan, dan berganda sebagai pengawal untuk selfies apabila anda tidak dapat mencari seseorang untuk membantu mengambil gambar yang sempurna.

Girl Gang Travel dilengkapi dengan telefon terbaik untuk menangkap kenangan dalam perjalanan bersama, perancangan adalah langkah penting yang seterusnya. Biasanya, ini termasuk peta, buku nota, dan banyak bahan lain yang anda perlukan untuk menyimpan dalam folder. Tetapi dengan  Galaxy Note10 | 10+  catatkan perkara penting hanya di dalam memori telefon anda.

Tonton video perjalanan di destinasi anda di YouTube di mana anda boleh menikmati Paparan Premium Lubang Premium UL, Dinamik AMOLED Infinity-O Display dan HDR10 + Certified pada Galaxy Note10 | 10+.

IKLAN

Galaxy Note10 | 10+ mempunyai Perancang dan Nota S yang membuat perancangan perjalanan mudah dan senang. Ia menyambungkan catatan anda dengan Google Kalendar untuk membolehkan anda merancang jadual perjalanan semata-mata dan boleh memfailkan sebarang maklumat tambahan mengenai perjalanan anda di Google Drive untuk memastikan segala maklumat yang diperlukan di tangan anda.

3. Panduan Poket Peribadi Dan Penterjemah

Di destinasi pilihan anda, semua yang perlu dilakukan adalah meneroka. Di negara luar yang asing, mencari jalan di sekitar dengan bahasa setempat mungkin menjadi halangan. Tidak dengan Galaxy Note10 | 10+, yang menyukai apl Google Maps dan Terjemahan Google. Anda hampir boleh berada di mana-mana sahaja dengan Note10 | 10+ menunjuk anda cara yang betul, dan jika secara kebetulan anda tersesat – bercakap kepada penduduk setempat tidak akan menjadi halangan kerana ia menyokong 100 bahasa dan 37 bahasa melalui foto.

Anda mungkin tertanya-tanya pada masa ini sama ada akan mempunyai tenaga yang cukup dalam bateri telefon anda untuk menamatkan pengembaraan di sekitar kawasan luar bandar. Tidak perlu bimbang kerana Galaxy Note10 + mempunyai bateri 4,300 mAh yang besar dan menyokong Pengecasan Super Fast. Hanya dalam 30 minit, pengguna boleh mengisi sepenuhnya Galaxy Note10 | 10+ mereka, jadi games, streaming, penyiaran atau penyuntingan boleh dilakukan dengan penuh keyakinan, sepanjang hari.

Seterusnya GGT ingin melawat tempat baru, pastikan anda menggunakan sepenuhnya Galaxy Note10 | 10+. Ia membolehkan GGT memberi tumpuan kepada apa yang penting – pengalaman perjalanan – dan mewujudkan kenangan yang akan dikenang seumur hidup.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI