Daiyan Trisha seorang pelakon yang cantik, dan semua yang dipakainya sentiasa kelihatan cantik dan bergaya. Ini kerana Clarks bekerjasama dengannya untuk koleksi Spring/Summer 2023.

Elemen keselesaan dan rekaan ringkas namun elegan menjadi titik permulaan bagi Daiyan Trisha memperibadikan 10 rekaan kasut koleksi Clarks x Daiyan Trisha.

Artikel Berkaitan : Dilancarkan Di Pentas Dunia, Samsung Galaxy A54 5G Akan Datang Ke Malaysia!

Dalam koleksi musim ini, Clarks menyerlahkan reka bentuk, gaya, keutamaan dan nilai estetik yang sepadan dengan Daiyan.

Reka bentuk dan keselesaan adalah beberapa perkara yang dihargai apabila membeli kasut baharu kerana ia akan dipakai selama berjam-jam pada satu masa.

IKLAN

Lebih khusus lagi, Clarks bekerjasama dengan Daiyan Trisha untuk koleksi Musim Bunga/Musim Panas 2023. Dalam koleksi musim ini, Clarks menyerlahkan reka bentuk, gaya, keutamaan dan nilai estetik yang sepadan dengan Daiyan.

“Kami sangat teruja untuk melancarkan Musim Bunga/Panas 2023 pada Hari Raya ini dengan Daiyan sekali lagi. Kami melalui pengalaman yang menakjubkan dengannya tahun lepas, dia adalah inspirasi kepada rakan kreatif dan generasi muda

“Kerja yang dia lakukan tepat dengan jenama, nilai dan mesej kempen ‘For The World Ahead’ kami. Jadi, kami berbangga untuk mengambil langkah bersama Daiyan untuk mencipta impak positif hari ini,” jelas Tara McRae, Ketua Pegawai Pemasaran & Digital Global Clarks.

IKLAN

Menurut Daiyan Trisha, koleksi kolaborasi Born To Charm terdiri daripada 10 rekaan yang memenuhi semua gaya, cita rasa dan estetika. Reka bentuk inklusif memberikan wanita daya tarikan yang unik dengan menjadi tulen dan pada tahap terbaik mereka sambil memakai kasut yang paling selesa dan bergaya.

Artikel Berkaitan : Tidak Sabar Jumpa Cinta Hati& Daiyan Trisha Menunaikan Ibadah Umrah Kedua Pada Bulan Ramadan.

Antara 10 reka bentuk pilihan Daiyan Trisha untuk keselesaan dan boleh disesuaikan mengikut apa-apa gaya. Keselesaan tetapi stylist!

IKLAN

Koleksi Clarks x Daiyan Trisha SS23 boleh didapati mulai 17 Mac 2023 di semua kedai Clarks Malaysia dan dalam talian di www.clarks.my.

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI