Ada pelbagai jenis hantaran yang boleh diberikan kepada pasangan kita di hari bahagia nanti. Tak kiralah apa jua pilihan kita, ianya pasti menjadi sesuatu yang istimewa dan terindah di hari perkahwinan.

Namun, menjadi sesuatu diluar kebiasaan apabila kita menerima senaskhah Al-Quran tulis tangan sebagai hantaran. Seperti yang dikongsikan oleh @rajanazrin_ di twitter, pengantin lelaki yang juga rakannya telah memberikan Al-Quran yang ditulis sendiri kepada bakal isterinya. Sweetnya!

IKLAN

Mengambil masa 3 tahun untuk menyiapkannya…

Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal IsterinyaSweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya

IKLAN

Rata-rata netizen terharu dengan usaha yang dilakukan oleh pengantin lelaki dan memuji tulisannya serta mengharapkan perkahwinan ini kekal selamanya hingga ke Jannah.

Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya Sweetnya! Lelaki Ini Hadiahkan Al-Quran Tulisan Tangan Sendiri Sebagai Hantaran Buat Bakal Isterinya

IKLAN

kredit: twitter @rajanazrin_