Memandangkan siluet yang santai dan bersaiz besar menjadi trend masa kini, adalah perkara biasa bagi wanita untuk menggabungkan beberapa barangan lelaki ke dalam padanan gaya mereka. Selain itu, pakaian lelaki, pakaian rajut, jaket dan barangan lain mempunyai reka bentuk asas yang ringkas dan mudah untuk diselaraskan. Musim Gugur ini, anda akan menghargai pilihan pelapisan yang datang daripada barangan lelaki.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Selesa dengan kemeja codruy lelaki

Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo

Kemeja lelaki ini mempunyai reka bentuk yang dikemas kini sepenuhnya yang menjadikannya lebih sesuai untuk dipakai di atas secara tetap, menampilkan kepak pada poket payudara antara butiran lain. Lapik cerucuk fabrik korduroi kasual baju mempunyai poket udara yang memberikan kehangatan dan penyerapan lembapan yang luar biasa. Pilih baju sejuk lelaki di bawahnya untuk susunan yang santai. Kemudian tambahkan rasa manis dengan menyelaraskan skirt volume ini. Seluar juga berfungsi dengan baik tetapi skirt menghasilkan kontras, jadi rupa tidak kelihatan terlalu maskulin.

Item yang disyorkan:

Padanan klasik ‘sweat shirt’

Baju ‘sweat shirt’ ini mudah untuk diselaraskan supaya ramai orang membeli beberapa sekali gus. Gusset di sepanjang garis leher memberikan aksen, yang dilengkapi dengan rasa vintaj yang sesuai dengan penggunaan. Penyelarasan yang mudah dengan Smart Ankle-Length yang terkenal dari UNIQLO memperoleh rasa yang bergaya, berkat kesesuaian baju peluh yang menarik dan santai. Kunci kepada rupa ini ialah pemilihan saiz. Bahagian atas yang terlalu besar mengakibatkan keseimbangan yang tidak baik, jadi pilih labuh yang memanjang hingga menutupi pinggul, sama ada labuhnya bercantum atau bahagian depan diselitkan ke bahagian bawah.

Item yang disyorkan:

IKLAN

 

Perincian pullover lengan panjang

Bahan bulu ruji UNIQLO sangat bagus untuk di dalam dan di luar rumah sepanjang masa, dengan pullover bulu ini sangat popular. Ia mempunyai poket payudara berzip dan garis leher yang sempit. Fabrik hangat pullover itu sangat mewah, jadi ia dengan mudah menghasilkan kontras yang bergaya dalam kebanyakan penampilan. Pertimbangkan untuk memilih bentuk longgar untuk bahagian bawah juga dan membuat siluet keseluruhan yang santai. Penampilan yang lebih kontemporari adalah milik anda apabila anda memilih warna bernuansa dan menyusun palet warna pelengkap.

Item yang disyorkan:

Men Fleece Long-Sleeve Pullover
Women Stretch Double Face Tapered Pants

IKLAN

Jaket ‘over’ saiz

Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo

Anda akan kerap memakai Jaket Baju Atas baharu ini dari sekarang hingga musim sejuk apabila anda akan memakainya di atas sweater tebal kerana siluet segi empat sama menghasilkan keseimbangan yang baik yang melengkapkan reka bentuk bahu yang bersaiz besar dan jatuh. Fabrik tidak terasa berduri walaupun kelihatan lasak. Penampilan maskulin jaket itu juga mendapat manfaat daripada corak cek besar yang membangkitkan penampilan baju flanel. Pastikan palet warna koordinat mudah untuk mengeluarkan jaket. Walaupun jaket secara semula jadi kelihatan hebat dengan seluar, anda perlu mencuba memakainya di atas pakaian atau pakaian juga.

Item yang disyorkan:

Relax dan minimalis

Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo

IKLAN

UNIQLO menawarkan begitu banyak rajutan wanita yang hebat, anda mungkin tertanya-tanya mengapa memilih barang lelaki sama sekali? Satu, ia menghasilkan rupa moden yang hanya boleh dicapai dengan baju sejuk lelaki. Kedua, ia kelihatan digayakan secara profesional. Lengan baju sejuk lelaki boleh memanjang untuk menutup belakang tangan, jadi anda boleh menggulungnya untuk meningkatkan lagi rupa lasak. Sweater Knit 3D yang lancar ini terasa hebat apabila disentuh dan memberikan keselesaan pakai tanpa kerengsaan dan kegatalan kerana ia diperbuat daripada benang souffle, yang terkenal dengan berat ringan, kehangatan dan kelicinan. Lebih-lebih lagi, sweater itu menampilkan bentuk tiga dimensi yang kelihatan hebat dari setiap sudut. Ia mudah dimasukkan ke dalam pelbagai jenis gaya, kelihatan kasual dan bersih, dan kelihatan hebat dengan kedua-dua seluar dan skirt.

Item yang disyorkan:

Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo

Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shoppe 

Suai Padankan Item Lelaki, Lengkapkan Gaya Serba Ringkas Dan Menarik Bersama Koleksi Terbaharu Uniqlo

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI