Kulit anda merupakan aset dan ciri terpenting yang menyumbang kepada kecantikan anda. Itulah sebabnya menjalani rutin penjagaan kulit adalah tugas penting, yang sayangnya banyak yang tidak dihiraukan.

Sangat penting untuk memberikan kulit kita sedikit pelindungan untuk mengelakkan dari jerawat, merawat kedutan dan menjaga kulit agar kelihatan sihat dan berseri! Dalam meraikan bulan kesedaran Penjagaan Kulit Nasional pada bulan September ini,

Beberapa senarai kegemaran sepanjang masa yang telah diiktiraf anugerah kecantikan selama bertahun-tahun. Berikut produ yang anda boleh masukkan dalam senarai rutin kecantikan anda

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel

Ini Senarai Produk Yang Di Iktiraf Oleh Pakar Perlu Anda Miliki Untuk Wajah Muda Berseri

Anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam di klinik pakar dermatologi untuk mendapatkan rawatan pengelupasan kimia. Yang anda perlukan hanyalah 2 minit setiap hari untuk kulit yang lebih halus, lebih bersih dan sihat dari dalam ke luar. Rawatan harian dua langkah yang mudah digunakan terdiri daripada 7 asid, antioksidan dan vitamin untuk mengangkat kulit mati, minyak berlebihan dan kekotoran, sambil memperbaiki nada dan tekstur yang tidak rata. Dr. Dennis Gross Alpha Beta® Extra Strength Daily Peel dicipta untuk kegunaan harian.

BELI DI SINI: SEPHORA

Fenty Skin Hydra Vizor Invisible Broad Spectrum Spf 30 Sunscreen Moisturizer

Ini Senarai Produk Yang Di Iktiraf Oleh Pakar Perlu Anda Miliki Untuk Wajah Muda Berseri

IKLAN

Rihanna mempunyai kekuatan untuk menjual sebarang produk yang dilancarkan dalam beberapa minit. Pelembap Pelindung Matahari Fenty Skin Hydra Vizor Invisible Broad Spectrum SPF 30, hibrid pelembap-pelindung matahari berkuasa tinggi di pasaran, semuanya hasil dari ramuan-ramuan yang unggul seperti kalahari Desert lemon, niacinamide, hyaluronic acid, lidah buaya dan baobab yang menjanjikan kulit yang tidak terhidrat dan licin setelah aplikasi pertama. Krim berwarna merah jambu menyatu dengan sekata dengan semua warna kulit, menjadikannya sesuai untuk digunakan di bawah lapisan solekan. Ketahui lebih lanjut mengenai produk yang berjaya dicapai di sini.

BELI DI SINI: SEPHORA

Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum

Ini Senarai Produk Yang Di Iktiraf Oleh Pakar Perlu Anda Miliki Untuk Wajah Muda Berseri

OLEHENRIKSEN Banana Bright Vitamin C Serum adalah kekuatan yang harus anda miliki. Serum terlaris ini dengan serta-merta mencerahkan kulit dan melindungi kulit daripada pencemaran berbahaya yang sering kita dedahkan setiap hari. Bahagian monumental dari Truth Collection, dengan tekstur baldu yang menakjubkan menawarkan Vitamin C tahap tinggi bukan sahaja dapat meningkatkan cahaya di wajah anda, tetapi juga mengisi kulit pada tahap sel untuk merangsang pengeluaran kolagen dan mengoptimumkan keanjalan kulit wajah.

IKLAN

BELI DI SINI: SEPHORA

Laneige Perfect Renew Youth Retinol Eye Cream

Ini Senarai Produk Yang Di Iktiraf Oleh Pakar Perlu Anda Miliki Untuk Wajah Muda Berseri

Laneige, jenama penjagaan kulit Korea yang terkenal, dengan bangga memperkenalkan Perfect Renew Youth Retinol Eye Cream For Face sebagai tambahan terbaru untuk rangkaian anti-penuaan. Laneige telah menyempurnakan formulasi yang lebih dari sekadar mencegah kedutan, tetapi juga untuk mengurangkan kedutan dan meningkatkan menegangkan kulit.

IKLAN

Formula selamat untuk pemula ini sesuai untuk seluruh wajah dengan ketulenan Retinol 95% yang selamat yang merangsang pengeluaran kolagen dan mengurangkan jumlah kedutan dan liang pori. Rangsangan kolagen juga disokong oleh Asid Hyaluronik 5D untuk mencegah degradasi kolagen, membantu penyerapan retinol dan menggebukan kulit.

BELI DI SINI: SEPHORA

Skin Inc Optimizier Voyage Tri-Light++

Ini Senarai Produk Yang Di Iktiraf Oleh Pakar Perlu Anda Miliki Untuk Wajah Muda Berseri

Belum bersedia untuk ke spa, tetapi bosan dengan kulit kusam dan bermasalah setiap kali anda melihat sekilas diri anda di cermin? Nah! Dengan adanya Optimizer Voyage Tri-Light ++ yang memenangi anugerah Skin Inc yang menggabungkan kekuatan kromoterapi dan terapi sonik untuk meningkatkan prestasi penjagaan kulit anda hanya dalam 10 minit. Semuanya bagi memberikan keselesaan rawatan hanya di rumah anda sendiri. Seperti tongkat sihir, memancarkan lampu LED yang diilhamkan oleh NASA ke seluruh kulit anda dengan gerakan bulat yang menenangkan, dipasangkan dengan My Daily Dose Cocktail Serums, akan mengubah warna kulit anda menjadi versi yang terbaik.

BELI DI SINI:

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI