Seorang Muslimah memakai hijab bagi tujuan menjaga kehormatan diri. Namun begitu, untuk memastikan penutupan yang menyeluruh, ia memerlukan asas yang penting, satu anak tudung yang sesuai. Anak tudung yang sempurna akan memberikan ketenangan minda semasa menjalankan aktiviti harian.

Tiada lagi kengkangan berhijab

Tiada lagi masalah dengan anak tudung, dengan 228 pilihan rekaan dan warna, pasti ada Inner yang sesuai untuk anda! Dihasilkan dari fabrik DriChill® buatan tempatan, reka bentuk koleksi anak tudung ini mengetengahkan inovasi dan teknologi dan telah menjalani proses penyelidikan dan pembangunan yang menyeluruh bagi memastikan seorang wanita dapat serlahkan penampilan yang tersendiri, bebas dari kekangan anak tudung yang kurang selesa dan tidak sesuai.

“Tujuan pelancaran kami ini adalah untuk memastikan para Muslimah dapat memperoleh anak tudung yang sesuai untuk kegunaan harian mereka. Dengan anak tudung kami, tiada apa yang perlu dirisaukan lagi. Mereka hanya perlu sarungkan saja dan teruskan hari mereka dengan yakin dan selesa,” kata Azwani Ahmad, Pengasas Innersejuk.

Tambah beliau, “Kami ingin menyediakan penyelesaian praktikal untuk pemakaian para Muslimah. Dari segi reka bentuk sehinggalah ke proses pembuatan, produk kami dirancang dengan teliti untuk memberikan kualiti dan pengalaman terbaik kepada para pelanggan. Kami ingin mendengar apa pendapat mereka tentang keluaran terbaru ini.”

ARTIKEL BERKAITAN: Terima Kontrak Bernilai RM 4.2 Juta, Hanis Zalikha Duta Rasmi Terbaru Jenama Innersejuk!

IKLAN

Pakaian pelengkap muslimah

Jenama pakaian Muslimah, Innersejuk, kini kembali dengan koleksi anak tudung popular mereka yang diperbuat daripada kain fabrik DriChill® hak milik sendiri. Koleksi terbaharu bagi tahun 2022 menampilkan 12 rekaan serba baharu bagi memastikan kaum Muslimah dapat kekal sejuk, selesa, dan bersih sepanjang hari. Dengan 19 pilihan warna bagi setiap rekaan, koleksi anak tudung dari Innersejuk merupakan pakaian pelengkap terbaik bagi setiap urusan.

Anak tudung dengan DriChill® hasil keluaran tempatan ini direka dengan mengutamakan inovasi dan teknologi, melalui kajian dan pembangunan terperinci untuk membolehkan wanita moden bebas menyerlahkan identiti sendiri, tanpa dikekang pakaian dalam yang tidak selesa.

IKLAN

Anak tudung edisi terbaru ini mempunyai lebih daripada 228 pilihan rekaan dan warna yang terus menyediakan keselesaan yang berpanjangan kepada pemakai dengan mutu kerja yang inovatif. Innersejuk juga membuat peruntukan supaya fon telinga dapat dipakai dengan mudah, membolehkan pemakai bebas beriadah dan membuat kegiatan aktif.

Ezly Marzuki, Ketua Pegawai Eksekutif berkata, “Innersejuk bukan sekadar jenama fesyen sahaja, kami membawa perubahan bagi masa depan pakaian sukan Muslimah, terutamanya melalui rangkaian tudung dan anak tudung sukan kami. Selain daripada pertunjukan produk, ini menunjukkan komitmen kami terhadap teknologi fesyen dan cara penggunaannya dalam fesyen Muslimah moden.

ARTIKEL BERKAITAN: Jangan Ulang Pakai Anak Tudung Sama! Ini Rahsia Buat Rambut Hijabi Kekal Cantik & Sihat

IKLAN

“Kami telah menubuhkan diri kami di Malaysia sebagai peneraju dalam dunia pakaian sukan Muslimah dan kini tumpuan kami adalah perkembangan ke seluruh dunia.” tambah beliau. Selain itu, Innersejuk juga telah mengeluarkan Inner Handsox, yang menawarkan keselesaan sepanjang hari untuk tangan anda.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/wqBLESWlnw0

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI