Sebut sahaja nama, Anzalna Nasir pasti terbayangkan pelakon jelita yang dahulunya mempunyai rambut panjang mengurai yang cukup cantik, malah meskipun sudah berhijab Anzalna berjaya mengeluarkan produk rambut sendiri dibawah jenama Anzel Hair.

Terbaharu, isteri kepada Hanif Zaki ini telah membuatkan netizen tak kering gusi dengan kapsyen ‘berseloroh’ pada salah satu hantaran yang dimuatnaik Anzalna di laman instagram miliknya.

Anzalna Berani Cuba ‘Sky View’ Dubai! Titip ‘Wasiat’ Buat Keluarga Terlebih Dahulu

Sakan Cuba Aktiviti Gelongsor Kaca ‘Dubai Sky View’, Anzalna Nasir Sempat Titip ‘Wasiat’ Buat Keluarga!

Menerusi hantaran berkenaan, Anzalna telah memuatnaik sebuah video berdurasi pendek, memaparkan dirinya sedang berdiri dan bersedia di dalam gelongsor kaca dipercayai ‘Sky View’ di Dubai yang merupakan salah satu aktiviti lasak yang tidak sesuai bagi mereka yang berjiwa lembut atau gayat.

Artikel berkaitan: “Vladimir Putin Masa Kecil Ke Ni?” Muka Iras Presiden Rusia, Anak Anzalna Raih Perhatian Netizen

Hijabista difahamkan dalam rakaman video berkenaan, Anzalna yang nekad merasai sendiri pengalaman menikmati aktiviti Sky View Glass Slide itu dan menggelongsorkan dirinya di dalam terowong kaca di tepi sebuah bangunan di Dubai, pada ketinggian 219.5 meter dari aras tanah.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Apa yang lebih menarik perhatian adalah kapsyen ringkas yang ditulis oleh pelakon jelita ini sebelum dirinya menggelongsor dari tingkat 53 menara berkembar hotel Address Sky ke tingkat 52.

“Sebelum naik ni, I dah serahkan semua wasiat I kat keluarga tercinta di Malaysia. #JasmineVersionHijab,” tulisnya pada ruangan kapsyen hantaran itu.

Kapsyen yang berbaur ‘Wasiat’ itu dilihat berjaya mencuit hati peminat dan wargamaya sekaligus membanjiri hantaran berkenaan dengan pelbagai reaksi dan komen semangat untuk Anzalna.

IKLAN

Meninjau ke ruangan komen, Hijabista mendapati rata-rata peminat dan netizen akui terhibur sebaik membaca kapsyen yang ditulis Anzalna. Berikut merupakan beberapa komen yang ditinggalkan oleh wargamaya.

“Hahaha wasiat eh? Kalau pecah tu dah macam final destination la hahaha seram!

“Caption lawak la. Sis tak gayat ke? Takut tengok hahahaha, i tengok pun berdebar 😂

IKLAN

“Memang kena hati kering, mata kena buat buat tak nampak bawah tu ye 🤣🤣🤣,” tulis netizen sebagai respon kepada hantaran Anzalna.

Amacam sis? Berani ke tak cuba kalau diberi peluang meluncur dari gelongsor langit ni?

Sumber: Instagram Anzalna Nasir

Artikel berkaitan: Hidung Mancung Jadi Pujian Netizen, Putera Kedua Anzalna & Suami Diberi Nama Mohamad Emirhan!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI