Semalam tular di Tiktok pemilik akaun @seorangnur menunjukkan Neelofa menemani suaminya, Pu Riz bermain futsal dengan hanya pakai tudung sarung dan baju sukan sahaja. Neelofa dipuji nampak comel seperti orang biasa bukan selebriti itu telah menjadi perbualan orang ramai. 

Ramai Puji Neelofa Sweet Teman Pu Riz Main Futsal. Nampak Comel Macam Cikgu Sukan Sekolah!

Selebriti Noor Neelofa sentiasa menjadi tumpuan peminat dan warganet dengan tentang kehidupan sehariannya. Tidak kira apa pun yang dilakukannya pasti ada sahaja yang tular di laman media sosial. Seperti orang biasa, video yang berdurasi lebih kurang 20 saat itu menunjukkan Neelofa menemani suaminya bermain futsal dengan pakaian sukan dan tudung sarung itu. Kali pertama melihat pemakaian Neelofa yang sangat ‘simple’ kerana selalunya pakaian yang dipakai olehnya pasti cantik bak bidadari.

Artikel Berkaitan: Neelofa Muat Naik Lagi Gambar ‘Sipi’ Bilal, Tetap Di Puji Kecomelannya Walaupun Kena ‘Intai’

Kata warganet Neelofa sangat santai macam orang biasa sampai orang di situ pun tidak perasan itu adalah Neelofa yang merupakan seorang selebriti. Kata warganet, tindakan Neelofa menemani suaminya itu nampak ‘sweet’ sangat sebagai penyokong nombor satu Pu Riz. Neelofa mengenakan t-shirt merah berlengan panjang, seluar sukan dan tudung sarung berwarna hitam.

IKLAN

Ramai Puji Neelofa Sweet Teman Pu Riz Main Futsal. Nampak Comel Macam Cikgu Sukan Sekolah!

Walaupun penampilan itu nampak ‘simple’ tetapi ramai juga warganet yang memuji Neelofa. Walaupun pakai pakaian biasa pun tetap nampak comel, manis dan sopan. Ramai juga berpendapat Neelofa nampak seperti cikgu Pendidikan Jasmani atau cikgu ganti bahasa arab. Neelofa juga sempat bergurau dengan berkata kepada tukang rakam bahawa dia ‘dibayar’ untuk hadir di gelanggang.

IKLAN

Ramai Puji Neelofa Sweet Teman Pu Riz Main Futsal. Nampak Comel Macam Cikgu Sukan Sekolah! Ramai Puji Neelofa Sweet Teman Pu Riz Main Futsal. Nampak Comel Macam Cikgu Sukan Sekolah!

Artikel Berkaitan: Konsultan Kongsi Neelofa Gigih Tuntut Ilmu Parenting; “Bilal Dah Boleh Tidur Tanpa Dukung,”- Neelofa

IKLAN

Kata warganet Neelofa sangat santai macam orang biasa sampai orang disitu pun tidak perasan itu adalah Neelofa yang merupakan seorang selebriti. Kata warganet, tindakan Neelofa menemani suaminya itu nampak ‘sweet’ sangat sebagai penyokong nombor satu Pu Riz.

Sumber: Tiktok @seorangnur

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://www.youtube.com/watch?v=SygL7ytmW6A&t=5s