Waktu kecil dahulu kita mesti sudah biasa diajar untuk menabung. Apabila tabung sudah penuh, pasti kita rasa teruja untuk ‘memecahkannya’ bagi melihat jumlah yang terkumpul.

Apabila sudah meningkat dewasa, tabiat menabung itu kadang-kala sukar untuk diteruskan kerana terlalu syok berbelanja. Aipp! Jangan begitu sis. Kalau kita bijak menyimpan, banyak manfaatnya yang kita akan dapat.

Kalau sis nak tahu, ada yang berjaya kumpul RM 12k dalam masa 3 bulan tau. Di Twitter, Syafiq Mustafa telah berkongsikan caranya mengumpul sebanyak itu dalam tempoh 3 bulan sahaja. Jom kita lihat bagaimana caranya.

IKLAN

Kata Syafiq, kita kena set matlamat dan target yang betul!

Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja!

Sebab kita ni mudah lupa jadi kenalah buat macam ni.

Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja!

IKLAN

Jangan kedekut dengan tabung!

Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja!

IKLAN

Percayalah rezeki Tuhan di mana sahaja…

Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja! Percaya Rezeki Allah, Lelaki Ini Share Tip Kumpul RM12k Dalam 3 Bulan Sahaja!

kredit: twitter Syafiq Mustafa

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI