Pandora Malaysia mengeluarkan koleksi inspirasi dari file ‘Star Wars’ kegemaran anda. Jangan lepaskan peluang bergaya sakan didatangi khas untuk anda dan si dia pengumpul koleksi ini.

Pada 1 Oktober, Pandora melancarkan koleksi inspirasi Star WarsTM yang dinanti-nantikan. Dalam meraikan kisah yang berjaya menawan imaginasi dunia, koleksi 12 karya membangkitkan watak dan simbol galaksi Star Wars.

“Kami ingin memanfaatkan estetika Star Wars yang futuristik namun terkenal dari trilogi asalnya hingga ke siri Disney + baru, The Mandalorian,” kata Francesco Terzo dan A. Filippo Ficarelli, Pengarah Kreatif VP Pandora. “Kami berusaha keras untuk mengubah kepingan Star Wars menjadi perhiasan dengan menggunakan perincian reka bentuk yang rumit dan teknik pertukangan pakar.”

IKLAN

Dibuat secara mampan dari 71% logam kitar semula, koleksi 12 charm ini merangkumi 10 pesona, gelang dan daya tarikan pengumpul edisi terhad tambahan. Setiap bahagian dikonseptualisasikan dengan teliti, dirancang dengan mahir dan akhiri dengan pilihan gaya yang tidak berkesudahan.

IKLAN

“Terinspirasi oleh galaksi Star Wars, koleksi ini merangkumi pelbagai pilihan untuk peminat di seluruh dunia untuk menyesuaikan penampilan mereka,” kata Paul Southern, Wakil Presiden Kanan, Perlesenan dan Francais, Lucasfilm. “Koleksi ini berjaya menangkap simbol dan watak-watak Star Wars yang disayangi dan menayangkannya semula dalam bentuk perhiasan.”

IKLAN

Menariknya anda boleh jadikan koleksi ini sebagai hadiah peribadi untuk si dia abadikan Bersama dalam himpunan gelang tangan perak. Edisi terhad ini didatangi khas untuk anda mengimbau dunia galaksi imaginasi anda. Koleksi baru akan tersedia di kedai dan dalam talian di Pandora mulai 1 Oktober.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI