Pelakon dan pengacara jelita, Mira Filzah ibu kepada Wan Amir Khair ini sentiasa memukau para peminat dengan kejelitaannya serta personaliti lemah lembutnya yang menawan hati semua yang melihatnya.

Memuat naik foto di laman instagram, isteri tercinta kepada Wan Emir Astar itu tampil selepas bersalin dengan imej terbaharu yang lebih stailo dan tetap bergaya, mengejutkan ramai juga kerana menjadi seorang pempengaruh media sosial Mira masih mempunyai pengaruh gaya inspirasi hijabi di luar sana.

Kolabratif bersama antarabagsa

Memperagakan pelbagai koleksi berjenama mahupun tempatan, menariknya kali ini sudah 3 tahun berkerjasama bersama jenama antarabangsa iaitu UNIQLO ramai akui selebriti kesayangan ramai ini punya daya tarikan tersendiri. Menurut Mira lagi, beliau sangat gembira dan berbangga apabila disunting untuk memperagakan koleksi-koleksi dari UNIQLO walaupun ini bukan jenama pertama yang Mira pernah bekerjasama.

ARTIKEL BERKAITAN: Mira Filzah ‘Beauty With Brain,’ Pernah Jadi Pelajar Cemerlang SPM Tahun 2010, Kongsi Tip Belajar  

Menariknya lagi Mira Filzah menggayakan Koleksi Pakaian Musim Gugur/Musim Sejuk HANA TAJIMA FOR UNIQLO 2022. Koleksi LifeWear ini muncul daripada gabungan tumpuan UNIQLO pada pakaian harian yang menggabungkan fungsi dan fesyen yang luar biasa, dan bentuk elegan dan siluet lembut Hana Tajima yang terus memikat wanita di seluruh dunia bersesuaian dengan imej yang dibawa selebriti ini.

Rekaan dan fabrik penting pada setiap helaian

IKLAN

Pelbagai koleksi dari UNIQLO, Mira Filzah gemar menggayakan koleksi daripada pereka fesyen yang berpangkalan di New York, Hana Tajima. Barisan baharu mempersembahkan pakaian dengan gaya yang ringkas namun ikonik.

“Setiap koleksi Hana Tajima sebenarnya berbeza-beza mengikut musim dan setiap koleksi mempunyai keistimewaan yang berbeza-beza, ” ujar Mira lagi.

Katanya lagi setiap yang helaian yang digayakan, rekaan dan fabrik menjadi keutamaan. Apatah lagi helaian itu perlu membuat anda selesa ketika disarungkan di badan.

IKLAN

Koleksi Hana Tajima ini mempunya reka bentuk yang elegan dan halus yang menyerlahkan kecantikan dan keperibadian setiap pemakai mencipta rupa yang unik dan menambahkan sinaran lembut kepada kehidupan seharian. Koleksi ini yang menggunakan tiga jenis bahan iaitu rayon dan lyocell yang lembut dan berbulu, satin yang sangat berkilat, dan flanel hangat bagi menampilkan perincian dan reka bentuk yang inovatif seperti potongan yang menyerlahkan kecantikan dan aksen lipatan yang halus.

ARTIKEL BERKAITAAN: Alami Breakout Waktu PKP, Mira Filzah Kongsi Tip Bagi Wajah Kembali Flawless!

Cipta Keanggunan sendiri

IKLAN

 

Mengulas mengenai koleksi terbaru, Hana Tajima berkata, “Menggayakan pakaian bermula dengan bertanya pada diri sendiri bagaimana perasaan anda. Siapa saya dengan memakai pakaian ini? Setiap pakaian mempunyai penampilan tersendiri. Ia menyatakan sebahagian daripada keperibadian dan keanggunan kita, membolehkan kita menjadi orang yang kita inginkan.”

Pakaian yang memancarkan ekspresi anggun menambah keyakinan kepada kehidupan seharian. Hanya dengan menyarungkan pakaian bergaya dan ringan ini secara santai yang menyampaikan kecantikan yang bermaruah, pemakainya serta-merta dibawa lebih dekat dengan orang yang mereka inginkan.

Namun tidak salah sekiranya hijabi ingin bergaya tetapi mengekalkan imej sopan, pada Mira Filzah yang gemar menyarungkan inner tudung dari Hanna Tajima pilihan koleksi ini adalah yang terbaik kerana dengan koleksi ini anda tiada kengkangan untuk menyuaipadankan dengan helaian laian. Malah setiap helaian selesa dan sesuain untuk imej hijabi yang bertudung.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/0HOPQxwiQWE

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI