Jika dapat rakan serumah yang pengemas dan pembersih, pastinya kita akan rasa seorang dan tenang je apabila pulang ke rumah. Namun, bagaimana pula jika dapat teman serumah yang pengotor? Haih, boleh tertekan rasanya!

Begitulah yang dirasai oleh gadis ini apabila mendapat rakan penyewa yang mempunyai sikap sambil lewa terhadap kebersihan persekitaran.

Dia berasa tertekan kerana niatnya mahu berehat selepas seharian penat bekerja terpaksa ditangguhkan apabila dia pula yang harus mengemas rumah tersebut kerana rakannya itu memberi alasan tidak reti mengemas rumah.

IKLAN

‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor

IKLAN

Tak guna jaga penampilan diri jika kita seorang yang pengotor. Jangan harapkan muka je cantik sis!

‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor ‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor

IKLAN
Tidak kiralah apa rupa anda sekalipun, jagalah kebersihan itu dengan sebaiknya. Kasihanilah pada mereka yang berada di sekeliling anda yang menjadi mangsanya. Tak susah pun untuk jadi pembersih guys!

‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor ‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor ‘Muka Je Cantik Tapi Perangai…’- Gadis Tertekan Dapat Rakan Penyewa Yang Pengotor

kredit: twitter @mnsiatnpahati