Apabila sudah terbiasa melakukan sesuatu dengan cara yang selalu dilakukan, anda mungkin tidak dapat melihat mengapa perlu mengubah rutin harian.

Tetapi setelah anda membandingkan faedah produk kesihatan dan kecantikan semula jadi dengan cara yang biasa dilakukan, pasti akan nampak mengapa anda ingin menerapkan gaya hidup semula jadi baru dengan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat membantu anda melihat dan merasakannya hebat.

Mengapa Menggunakan Produk Kecantikan Semula jadi

1. Mesra Alam

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Produk yang dibuat dari bahan yang dihasilkan secara konvensional boleh memberi kesan negatif terhadap alam sekitar. Pembuatan produk kesihatan dan kecantikan yang mengandungi bahan kimia meletakkan bahan kimia tersebut, dan banyak lagi seperti udara, air dan lebih banyak lagi yang mengalir di rumah anda sendiri. Apabila ramuan untuk produk kesihatan dan kecantikan semula jadi ditanam dan dihasilkan secara organik, lebih sedikit bahan kimia dimasukkan ke udara dan air.

2. Elakkan Kerengsaan

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Bahan kimia, warna buatan yang terdapat dalam produk penjagaan kulit dan solekan boleh menyebabkan kemerahan, kerengsaan dan jerawat mula timbul. Individu yang alergi terhadap bahan kimia yang biasa terdapat dalam produk yang dihasilkan secara konvensional. Solekan semula jadi, produk penjagaan kulit juga produk badan yang berfungsi pada kulit anda dan bukannya melawannya.

3. Bau Yang Menyenangkan

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Wangian buatan direka untuk menutup bau bahan kimia lain yang digunakan dalam produk kesihatan dan kecantikan tradisional. Kesannya ialah anda mempunyai bahan kimia untuk menutupi bahan kimia lain dan semua bau kimia tersebut boleh menyebabkan sakit kepala pada kebanyakkan individu. Produk kesihatan dan kecantikan semula jadi berbau seperti bahan semula jadi, bukan koktail bahan kimia. Produk kesihatan dan kecantikan semula jadi yang wangi dengan minyak pati semula jadi dapat memberikan aromaterapi.

4. Tiada Kesan Sampingan Yang Pelik

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

IKLAN

Parabens digunakan dalam produk kesihatan dan kecantikan yang dihasilkan secara konvensional sebagai pengawet untuk memanjangkan jangka hayat produk. Parabens, bagaimanapun, adalah sintetik dan meniru hormon semula jadi badan anda. Ramai individu bimbang bahawa ia dapat mengubah fungsi sistem endokrin badan. Bahan buatan seperti parabens dapat membantu produk melakukan satu perkara dengan baik, tetapi mungkin ada kesan sampingan yang masih belum ditemui. Produk kesihatan dan kecantikan semula jadi menggunakan pengawet semula jadi, seperti ekstrak biji limau gedang yang tidak akan mempengaruhi tubuh anda. Walaupun anda mempunyai alahan terhadap beberapa bahan semula jadi (lanolin, yang berasal dari bulu, adalah alergen bagi sesetengah individu) kesannya lebih difahami daripada yang terdapat pada bahan sintetik.

5. Lebih Lembut Dari Masa ke Masa

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Banyak produk semula jadi berfungsi lebih baik daripada rakan konvensionalnya kerana tidak mengandungi bahan pengisi atau perengsa yang tidak perlu. Walaupun beberapa produk yang tidak semula jadi nampaknya berfungsi lebih baik dengan percubaan pertama, dalam jangka masa panjang, bahan kimia berbahaya yang menjadikan kulit anda lebih bersih atau rambut anda terasa lebih halus sebenarnya boleh menyebabkan kerosakan.

Rangkaian Produk Yang Bersifat Selamat

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Ketika dunia terus berkembang, dan kita terus hidup dalam lingkungan yang keras dengan pergeseran suhu yang melampau, peningkatan tahap pencemaran dan tekanan, falsafah memperluas sifat dalam koleksi balang dengan dua pelancaran baru, yang dirancang untuk mengatasi keinginan untuk menua secara semula jadi.

IKLAN

Memperkenalkan sifat dua produk hebat dengan bahan semula jadi dengan bakuchiol dan wheatgrass bersifat memulihan kulit. Dua penambahan terbaru ini yang berfungsi untuk menetapkan semula dan memulihkan kulit yang semakin tua, kerana alam sememangnya sudah pasti.

Reset kecantikan kulit anda

Philosophy skin reset serum with bakuchiol

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Diformulasikan dengan kompleks set semula jadi, serum susu ringan ini secara klinikal meningkatkan kedutan dan kehalusan hanya dalam satu minggu. Ia dilengkapi bakuchiol, alternatif retinol semula jadi yang terbukti memberikan manfaat antioksidan dan ekstrak daun zaitun, yang terbukti dapat membantu memberi tenaga pada kulit dan mengisi semula tenaga dalaman sel.

IKLAN

Produk ini dibuat dengan indeks bahan asal semula jadi 95.9% dan dibuat dengan pembungkusan yang bertanggungjawab terhadap eko yang terdiri daripada 20% kaca kitar semula pasca pengguna dan 100% kadbod lipat serat kitar semula.

Gantikan dengan sifat pemulihan

Philosophy skin rehab balm with wheatgrass

Menua Secara Semula Jadi, 2 Produk Pejagaan Wajah Ini Bersifat Penyelamat.

Balsem pemulihan kulit yang sangat berkhasiat ini mengembalikan kulit yang tertekan semalaman. Diformulasikan dengan kompleks detoksifikasi rumput gandum, brokoli dan ekstrak halia, penghidratan kulit segera diperbaiki sebanyak 156%, sesuai untuk ketika kulit anda memerlukan sedikit rasa cinta. Sama ada kulit yang letih disebabkan larut malam atau kulit kering dan rosak disebabkan terlalu banyak waktu di bawah sinar matahari, balm pemulihan kulit ini menyelamatkan.

 

Produk ini dibuat dengan indeks bahan asal semula jadi 97.6% dan pembungkusan yang bertanggungjawab terhadap eko terdiri daripada 52.4% bahan kitar semula pasca pengguna dan 100% kadbod lipat serat kitar semula.

SUMBER GAMBAR: Pexe.com, Amy mastura (majalah nona)

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI