Tak kering gusi sis dibuatnya sewaktu menonton filem terbaru dan terhangat di pawagam ketika ini iaitu Playing With Fire yang menampilkan peninju hebat, John Cena sebagai teraju utama.


.

Filem ini mengisahkan tentang seorang pemadam kebakaran yang tegas dan garang iaitu Jake Carson bersama pasukan elitnya yang datang menyelamatkan tiga beradik iaitu Brynn, Will dan Zoey.


.

Namun, mereka tidak menyangka yang ketiga-tiga beradik ini sangat aktif dan langsung tidak mempunyai perasaan takut kepada mereka.

IKLAN

Tugasan ini menjadi begitu mencabar dan tiada latihan yang dapat memberikan mereka sepenuh persediaan dalam tugasan yang paling sukar iaitu menjadi…. PENGASUH KANAK-KANAK!

Bukan hanya sekadar filem komedi, filem yang turut dibintangi oleh Keegan-Michael Key dan John Leguizamo ini juga turut bermain dengan emosi penonton dan membuatkan kita terasa lebih menghargai keluarga sendiri.

IKLAN


.

Dalam filem ini juga kita dapat melihat sisi lain John Cena yang tidak disangka-sangka. Rupa-rupanya dia merupakan peminat setia kumpulan kpop terkenal iaitu BTS.

IKLAN

Menerusi sebuah tweetnya, dia telah mengucapkan terima kasih kepada pengarah filem tersebut iaitu Andy Fickman kerana telah menampilkan lagu kegemarannya dalam filem ini.

kumpulan kpop terkenal, BTS.

 

Patutlah lagu Fire menjadi salah satu runut bunyi bagi filem ini. ‘ARMY’ rupanya! Baru sahaja di tayangkan di pawagam, sis pasti anda semua mesti tidak akan menyesal apabila menonton filem ini. Langsung tidak mengantuk dan akan terhibur 100%. Serbulah pawagam berhampiran anda sekarang juga!


.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI