Bertuahnya Mawar Rashid kerana dipilih menjadi tetamu rumah Allah. Dalam usia 24 tahun, pelakon jelita ini dapat menunaikan ibadah umrah buat kali pertama.

Mawar selamat tiba di Tanah Suci Makkah bersama suaminya Raf Yaakob dan anaknya Raden Muhammad Rafael serta beberapa ahli keluarga yang lain.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram, Mawar memuat naik posting meluahkan rasa syukur sehingga mengalirkan air mata.

Tidak hanya menzahirkan rasa syukur kerana impian untuk menjejakkan kaki ke bumi Haramian ini akhirnya tercapai, Mawar juga telah membuka peluang kepada pengikutnya bagi mengirimkan doa.

Berikut perkongsian Mawar Rashid.

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah

IKLAN

Selesai umrah pertama buat pertama kalinya.
Terima kasih kerana menjemputku Ya AllahMawar doakan kalian semua pun dapat datang buat umrah ke tanah suci ini.

BUKA PELUANG KIRIM DOA KEPADA PENGIKUT

Ramai DM Mawar untuk kirimkan doa. Mawar buka ruang comment sini untuk semua yang nk kirimkan doa. Mawar akan baca yang sebanyak mungkin doa kalian. Terima kasih semua yang mendoakan Mawar dan keluarga

IKLAN

ٱلْـحَـمْـدُ للهِ , Dengan rasa syukur ke hadrat Ilahi, Mawar, suami, ibu dan Anak Mawar berpeluang mengerjakan umrah. ٱلْـحَـمْـدُ للهِ يا الله kerana buka pintu rezeki kami ke Kota Mekkah untuk mengerjakan Umrah kami. Dah lama sbenarnya Mwr pasang niat akhirnya tertunai, ٱلْـحَـمْـدُ للهِ Yakinlah wahai sahabat2, rezeki datang dari الله SWT. Bnykkan doa, usaha dan redha kepadaNya إِنْ شَاءَ ٱللّٰهُ

Perasaan yang tak dpt digambarkan bila kali pertama menjejakkan kaki di masjidil haram. Rasa.. “BAHAGIANYA, TENANGNYA, SAYUNYA”

Rasa macam dirini kecil sangat2, Mawar juga yakin peluang yg diberi Allah SWT ni untuk perbetulkan diri Mwr kembali ke fitrahNya.

YA ALLAH YA TUHANKU, Kau kurniakan kesihatan yang baik dan Kau panjangkanlah umur Daku, dan ahli keluargaku, dan kepada semua yg membaca.

IKLAN

YA ALLAH YA TUHANKU, kurniakan kami hidayahmu dan ilmu2 yang bermanfaat kpd kami untuk berjaya di dunia & di akhirat.

YA ALLAH YA TUHANKU, kau berikanlah keberkatan dalam rumah tangga ku. Kau kurniakanlah aku anak2 yang soleh & solehah dan patuh kpd ibu bapa.

YA ALLAH YA TUHANKU, kau permudahkanlah segala urusanku untuk jalankan perniagaan @mawarose_hq dan dapat memberi manfaat di dunia & akhirat. Semoga daku dapat membantu mummy, adik bradik, seluruh ahli keluargaku dan semua org yang memerlukan untuk mencapai kejayaan. آمين يا رب العالمين

ٱلْـحَـمْـدُ للهِ , Dengan rasa syukur ke hadrat Ilahi, Mawar, suami, ibu dan Anak Mawar berpeluang mengerjakan umrah. ٱلْـحَـمْـدُ للهِ يا الله kerana buka pintu rezeki kami ke Kota Mekkah untuk mengerjakan Umrah kami. Dah lama sbenarnya Mwr pasang niat akhirnya tertunai, ٱلْـحَـمْـدُ للهِ Yakinlah wahai sahabat2, rezeki datang dari الله SWT. Bnykkan doa, usaha dan redha kepadaNya إِنْ شَاءَ ٱللّٰهُ Perasaan yang tak dpt digambarkan bila kali pertama menjejakkan kaki di masjidil haram. Rasa.. “BAHAGIANYA, TENANGNYA, SAYUNYA” Rasa macam dirini kecil sangat2, Mawar juga yakin peluang yg diberi Allah SWT ni untuk perbetulkan diri Mwr kembali ke fitrahNya. YA ALLAH YA TUHANKU, Kau kurniakan kesihatan yang baik dan Kau panjangkanlah umur Daku, dan ahli keluargaku, dan kepada semua yg membaca. YA ALLAH YA TUHANKU, kurniakan kami hidayahmu dan ilmu2 yang bermanfaat kpd kami untuk berjaya di dunia & di akhirat. YA ALLAH YA TUHANKU, kau berikanlah keberkatan dalam rumah tangga ku. Kau kurniakanlah aku anak2 yang soleh & solehah dan patuh kpd ibu bapa. YA ALLAH YA TUHANKU, kau permudahkanlah segala urusanku untuk jalankan perniagaan @mawarose_hq dan dapat memberi manfaat di dunia & akhirat. Semoga daku dapat membantu mummy, adik bradik, seluruh ahli keluargaku dan semua org yang memerlukan untuk mencapai kejayaan. آمين يا رب العالمين

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on Feb 12, 2020 at 6:01am PST

Didoakan agar Mawar dan keluarga mendapat umrah yang mabrur,

Sumber kredit: Mawar Rashid

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI