Umum mengetahui Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V telah selamat melangsungkan perkahwinannya dengan Rihana Oksana Petra. Dan Ramadan lalu pasangan ini telah selamat dikurniakan putera sulung sebagai penyeri rumahtangga yang baru dibina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


Berita gembira itu dikongsi sendiri menerusi Instagram (IG) Oksana @rihanapetra dan memaklumkan bayi diberi nama Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra itu dilahirkan pada 21 Mei 2019.

Akaun Instagram ini baru saja dibuka pada 4 Jun lalu dan telah mengumpul pengikut 193K dan bertambah dari hari ke hari, walaupun baru dua minggu di media sosial. Oksana juga turut muat turun foto lain bersama Sultan Muhammad V.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


Malah sempena sambutan Syawal lalu juga, Rihana Oksana Petra telah muat turut fotonya yang lengkap menyarung baju kurung serta mengenakan hijab rona sedondon.

Dalam kapsyen yang ditulis beliau mengucapkan selamat hari raya kepada semua dengan ucapan memohon agar segala ibadah dan doa diterima Allah. Dan tidak lupa semoga Tuhan mempertingkatkan iman kita.

Selamat Hari Raya! 

IKLAN

May Allah accept our Prayers, our Fast, our Ibadeh and our Dua and Insha’Allah increases our Iman. Eid Mubarak to You and Your Loved Ones!

Foto berkenaan telah mencuri perhatian netizen dan penampilannya yang menutup aurat telah mendapat pujian ramai. Memang cantik dan manis sekali penampilan isteri kesayangan Sultan Muhammad V ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

nurdiranadhirah Angel

IKLAN

alifrazin Selamat hari raya,semoga dipermudahkan urusan di dunia dan di akhirat,lebih lebih lagi boleh cakap loghat klantan

syamimiyasminawall Alhamdulillah, happy confinement day beautiful queen and Happy eid Mubarak

kenginger234 I love this picture you look like a beautiful angel

anas_aff_one So beautiful Selamat Hari Raya

IKLAN

harz04 gorgeous

reefizan85 king dan queen.berayaa bertiga..indah berhijab….moga allah permudahkan .semua nya..queen dekati islam….slow…comel berhijab baju kurung…

wanctaisyah Selamat hari raya..You look so nice when Hijab..Allah Love u..

SUMBER: ASTRO AWANI

KREDIT FOTO: INSTAGRAM RIHANA OKSANA PETRA

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI