Majlis yang berbeza bermakna mencuba penampilan yang berbeza untuk wanita malah lelaki juga. Tetapi adakah anda tahu bahawa bahagian penting dalam menyatukan ensemble anda juga adalah tentang mendapatkan sepasang cermin mata hitam dan padanan jam yang betul?

Gabungan Lensa Mata dan Masa, Inovasi Reka Bentuk Aksesori Mampu Milik Sesuai Dengan Gaya
(dari kiri) Barisan Model TopBoi Citizen bersama Dato’ Sri Meer Sadik Habib, (pengerusi Kumpulan Habib) Mirzan Meer (pengarah Time Zone).

Dengan cuaca yang meningkat dan matahari yang terik, lensa anda menjadi penyelamat dan penambah gaya. Diilhamkan sebuah komuniti pemimpi dan pereka yang berdedikasi untuk aksesori mengikut masa yang tepat dan berakar umbi dalam tradisi Belgium yang berdedikasi tinggi terhadap kualiti dan kraf, HIJABISTA persembahkan jenama baharu di pasaran Malaysia dengan pelbagai jenis bingkai dan jam tangan yang cukup menarik untuk anda gayakan.

KOMONO ialah lensa pada fesyen global, dibuat dengan teliti dan dihantar tepat pada masanya, ia bermaksud “small thing” dan ahlinya berkongsi minat untuk menyaring budaya terbaik ke dalam bentuk yang paling mudah. KOMONO ialah gabungan sempurna Penglihatan dan Masa. menjadikan jenama ini fesyen global di hujung jari anda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Zone (@timezone_group)

KOMONO membawa inovasi dan reka bentuk kontemporari ke dalam dunia aksesori. Dengan gaya yang diilhamkan, palet warna yang mengejutkan dan estetika berfikiran ke hadapan, KOMONO telah berjaya menolak had selama lebih sepuluh tahun. Ditubuhkan pada 2009 Antwerp, Belgium oleh bekas pemain papan salji profesional Anton Janssens dan Raf Maes, KOMONO melanggar konvensyen dan menawarkan cadangan baharu yang segar.

Sama ada cermin mata hitam, aksesori cermin mata hitam, optik, jam tangan atau topeng ski, KOMONO menerima percubaan dan mencadangkan gambaran masa depan di sini dan sekarang. Berakar umbi dalam persekitaran fesyen Antwerp, terkenal dengan visi radikalnya yang berbeza, KOMONO menjadikan avant-garde mudah diakses dan berpatutan.

IKLAN

The MONO

The Mono adalah tentang mengekspresikan diri anda. Mempunyai pilihan daripada pelbagai warna yang menakjubkan, putih segar dan oren neon terang kepada oker hangat dan hijau hutan . Terdiri daripada tali silikon lut sinar yang sepadan, sarung PC dan kaca akrilik berwarna, koleksi ini terdapat warna dalam monokrom.

Gabungan Lensa Mata dan Masa, Inovasi Reka Bentuk Aksesori Mampu Milik Sesuai Dengan Gaya

The KATE

Jam tangan serba boleh untuk anda gayakan harian. Bentuk seni bina yang elegan, Kate boleh didapati dalam pilihan bahan dan kombinasi warna.

IKLAN

Gabungan Lensa Mata dan Masa, Inovasi Reka Bentuk Aksesori Mampu Milik Sesuai Dengan Gaya

The KONRAD

Ruji gaya mewah, jam tangan persegi terkenal sukar untuk mereka bentuk, jadi sudah tentu, KOMONO menyahut cabaran itu, mencari jalan untuk mencipta semula secara klasik. Konrad menampilkan dua pilihan pergerakan, satu diperhalusi dalam kesederhanaannya, satu lagi menonjol dalam kerumitan indeksnya. Bahagian tepi bawah sarung Konrad melengkung lembut untuk membentuk pergelangan tangan anda, dengan selesa mencipta ilusi sudut tajam. Seperti semua gelang kulit KOMONO, tali Konrad dipotong daripada kulit tulen Itali untuk kesesuaian dan rasa yang unggul.

Semua koleksi KOMONO boleh didapati di Vernakular Store atau di atas talian Lazada, Shopee and Zalora

IKLAN

Bulan ini, Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shopee

Gabungan Lensa Mata dan Masa, Inovasi Reka Bentuk Aksesori Mampu Milik Sesuai Dengan Gaya

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI