Sebelum ini syarikat gergasi Martell bukan asing lagi bagi kanak-kanak yang meminati patung Barbie. Malahan syarikat ini telah menghasilkan patung Barbie Doll diinspirasikan dari Ibtihaj yang merupakan atlet pertama dari Amerika Syarikat Syarikat yang pertama bertanding memakai tudung pada Olimpik 2016 lalu dalam acara lawan pedang.
Patung Barbie itu adalah sebahagian daripada koleksi ‘Sheroes’ keluaran Mattel dan ia memakai pakaian lengkap atlet lawan pedang, selain hijab. Kini Martel bersama The dUCk Group menghasilkan kolabrasi ke2 dan koleksi penutup 2019.

Kolabrasi Pertama Inspirasi Mendidik Anak Gadis berhijab

Kolabrasi pertama bersama Martel didefinasikan sebagai koleksi mendidik anak-anak untuk mula berhijab. Justeru dengan adanya kolabrasi The dUCK Group dengan syarikat gergasi Martel memberi ruang dan salah satu cara bagi menarik minat ibu bapa mendorong kanak-kanak perempuan untuk memakai hijab sejak usia masih kecil.
Kolaborasi julung kalinya Barbie Doll dengan jenama tudung terkenal dUCKscarves ini memberi inspirasi kepada kanak-kanak perempuan membentuk personaliti sebagai gadis berhijab. Jadikan mainan harian sebagai salah satu rutin diri, insya-Allah dengan cara ini kita dapat mendidik anak-anak dengan sifat keperibadian yang sopan dan menutup aurat.

Kolabrasi Ke-2 Pelengkap Gaya Hijabi

Merujuk pada kolabrasi pertama bersama Martel, rekaan hijab yang dihasilkan adalah miniture kepada patung Barbie. Atas permintaan ramai 5 Disember The dUCk Group melancarkan koleksi kolabrasi bersama Martel.

IKLAN
IKLAN
IKLAN
Hijab: Dreamer Lipstik: Pretty Perfect koleksi The Barbie x dUCk
Kolabrasi ke-2 ini menghimpunkan koleksi hijab, alat solek dan juga tas tangan yang menjadi pelengkap gaya hijabi. Ternyata ramai pengikut jenama unggul ini teruja dengan koleksi penutup 2019.
Tas Tangan yang begitu sentimen untuk pengikut Barbie direak dalam dual tona warna yang menarik dan dilengkapi key chain yang sangat ikonik. Suai padankan tas tangan ini dengan twillies sebagai pelengkap gaya. Boleh juga pada mereka yang tidak berhijab untuk mengayakan twillies sebagai head scarve.

Serikan wajah untuk menyambut tahun baru

Hijab: Believer Lipstik: The Real Queen koleksi The Barbie x dUCk
Tatarias wajah hijabi dengan pallete dan lipstik terbaru hasil dari kolabrasi koleksi The Barbie x dUCk. Menariknya koleksi ini di jual di dalam set pallete bersama lipstik dengan rekaan pembungkusan yang menarik. Hijabi juga berpeluang memiliki pouch bag alat solek bersama.
Hijab: Trendsetter Lipstik: The Real Queen koleksi Barbie x The dUCk Group
Sudah pasti tumpuan utama hijabi adalah koleksi hijab terbaru ini. 6 rekaan hijab yang mempunyai kombinasi warna yang menarik. Shawl groundbreaker, creator dan dreamer sesuai untuk hijabi yang gemarkan kelembutan, manakala 3 lagi rekaan seperti trensetter, believer dan explorer padan sekali untuk hijabi yang gemarkan sesuai yang menarik perhatian. Hijab hasil dari kolabrasi ini boleh di dapati di semua store dUCk dan online fashionvallet.

Impian Direalisasi

Kini jalinan kerjasama antara Martell dan dUCK memberi ruang dan bagaikan satu impian Datin Vivy Yusof berjaya dilaksakan.
“As a little girl, I had my own collection of Barbie and enjoyed playing with them. In hindsight, I do think that my creativity and imagination had a lot to do with me dreaming and fantasizing with my Barbie dolls. I could be anything I wanted to be! 20 something years later, I cannot believe I’m collaborating with them. “
Ternnyata koleksi penutup 2019 kolabrasi ke-2 The dUCk Group dengan syarikat gergasi Martel bukti jenama ini tetap unggul di pasaran.
Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI