Pagi ini kita dikejutkan dengan berita pemergian penyanyi pujaan ramai, allahyarhamah Siti Sarah Raissuddin akibat wabak covid-19.

Biarpun hanya mengenalinya sebagai seorang figura anak seni, ramai rakyat Malaysia yang terkesan dan tersentuh hati dengan khabar duka ini seolah-olah sudah lama mengenalinya secara peribadi.

Berkongsi di laman instagram, pelakon Uqasha Senrose turut sebak kerana teringatkan permintaannya yang mahukan arwah menyanyi di hari bahagianya nanti.

IKLAN

‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori

arwah seorang yg sangat-sangat baik .. Allah sayang akak .. 😢 .. im gonna miss you kak sarah … alfatihah

‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori ‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori ‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori ‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori ‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori

IKLAN

Innalillahhiwainnalillahirajiun .. salam tahizah kepada abang @shuibsepahtu dan anak2 .. Ya allah berita yg sgt mengejutkan , kaksarah 😢 .. arwah orang yang sangat2 baik .. ya allah its hard for me to accept this . kaksarah janji nk nyanyi untk wedding sha 😢😢😢😢 … subahanallah semoga rohNya di tempat kan digolongan yang beriman amin amin amin .. youll be missed kaksarah .. Alfatihah 😢

IKLAN

‘Kak Sarah Janji Nak Nyanyi Untuk Wedding’- Uqasha Senrose Sebak Terkenang Memori

Pastinya banyak amalan baik yang dilakukan oleh arwah sehinggakan ramai yang mendoakan dan merindui dirinya. Sungguh, pemergianmu dicemburi ramai Sarah. Moga syurga buatmu, InsyaAllah.