Pada waktu ini kita dapat melihat ramai yang mula menjual hand sanitizer di laman sosial. Tiba-tiba sahaja pelbagai jenama yang kita tidak pernah dengar muncul di pasaran hinggakan ada yang dijual dengan harga yang tidak masuk akal.

Ramai yang berminat untuk membelinya yang mungkin disebabkan perasaan takut terhadap virus yang sedang menular tanpa memikirkan keberkesanan sesuatu produk yang entah dari mana datangnya itu.

IKLAN

Sebenarnya, adalah lebih baik jika kita mencuci tangan dengan menggunakan sabun dan air daripada menggunakan hand sanitizer. Bagus pun bagus, murah pun murah. Ikuti info yang telah dikongsikan oleh Dr. Shazwan Sazali ini bagi mengetahui lebih mengenainya.

IKLAN

Jangan sampai mencuri sis!

Tak Perlu Belanja Lebih, Doktor Jelaskan Mengapa Perlu Pilih Sabun Berbanding Hand Sanitizer Tak Perlu Belanja Lebih, Doktor Jelaskan Mengapa Perlu Pilih Sabun Berbanding Hand Sanitizer Tak Perlu Belanja Lebih, Doktor Jelaskan Mengapa Perlu Pilih Sabun Berbanding Hand Sanitizer Tak Perlu Belanja Lebih, Doktor Jelaskan Mengapa Perlu Pilih Sabun Berbanding Hand Sanitizer

IKLAN

kredit: twitter @shazwan_sazali